Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Zip 70 LC by ditek

<< < (23/28) > >>

Corector:
Stavi top od ZXRa :icon_thumright:

RunnerSukosan:
To sam ja na svome imao

zrakoplovac:
Ditek, kad sam ti jos govoril da to nema smisla cuniravat, lepo je kad ide makar uvijek nekaj treba prckat, a sad vidis i sam :P

Sent from my iPhone using Tapatalk

ditek:
Bumo vidli, lako je sad kombinirat sa tim base spuhovima, problem je nac midrace spuhove za do 500kn  ;D

Zrakomlatac- naravno da nema smisla, ali nije mi zao ni najmanje, bilo je zanimljivo jedno vrijeme (cak dosta dugo) a onda dopizdi ko i sve ostalo.. kaje najvaznije nis novaca nije ulozeno tak da nisam nis zgubio, roosta cu prodat a ostalo ostaje u šteku. Da sam ga slago za sebe bio bi gore valjda 2mj i raskopo bi ga, ko kad je na runneru bio.. A ovako ajde, sat vremena tjedno na njemu da se ispušem malo i sjednem nazad na srku

dario007:
Jucer sam imao cast probat zipa sa zxom,moram priznat da me iznenadilo koliko to momenta ima,na startu jos uvijek propinje.Jos uvijek se osjeti car midracea pa tera zx-a u okretaje.Sad je puno puno mirniji i tisi,al jos uvijek ide dobro.
Samnom na solidumu nabere 87 po satu.
Za primjer polo tdi 90ks na solidumu ide 92km/h(morao sam probati :) )

Trebalo bi ga jos malo umirit s okretajima jer s 3/4 gasa ide isto,frga je na osjecaj tu negdje.Bit ce to jos bolje kad se ditek primi stelivanja.  :happy8:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju