Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

motohappening 12.10.2008

<< < (16/36) > >>

skorpion40:

--- Citat: 2TDottore - 09 Listopad, 2008, 23:21:56 ---sutra idem u tomos pa cemo vidjet.kupim i tebi jednu ak oces. :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
ova mi ima 1000km,a nova je ispod zica,pa mi zasad ni potriba,a ti ju testiraj do grobnika :headbang:

Lav:

--- Citat: 2TDottore - 09 Listopad, 2008, 23:04:42 ---
--- Citat: robert - 09 Listopad, 2008, 23:02:26 ---serijska luna ide do grobnika bez najmanjeg problema zašto onda nebi išao tvoj cpi?
e da i još jednom za sve koji to nisu čuli:
dok se luna sporo penjala uz gorski kotar gilere su krepavale!

--- Kraj citata ---

Ma daj.Nemogu si zamislit tu sliku u glavi kak si im se smijao dok si gledao kak se krepana gliera bori sa brdom.Daj nam otkri tajnu kom je krepala gilera.

--- Kraj citata ---
Ma , ko  me spominje to , gilera se nemože reć  da je krepala   , al da sam bio lud jesam , nikad  mjenjano to bilo tako da .....
A  prirubnica mogla je zdurat i ona eno mi j ejoš tu doma ,, al kad je Genesis kupio drugu to je to..... :icon_thumright:

Poggiali:
al ste ga natrkeljili :P, kaj vas briga, ja sam si bar našo sponzora  :icon_tongue:  :toothy9:

inače, ja planiram krenut u 10 najranije iz zg-a, prva trka je u 1, a i nije mi sad ultra bitno da vidim trku, več da se odpelam do dole, napravim izlet i tako.

Uglavnom kolko če vxr sa 2 ič, tolko se budem vozio :) al ak bude rupa na 60 ko na sljeme kad sam s Kičom išo, onda u qurrac sve  :angry9:

2TDottore:

evo naso na drugom forumu raspored pa evo reko da stavim ovdje ak nekima nije nes jasno. :icon_thumright:

ChRiStIaN:
kolko je ulaz??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju