Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

motohappening 12.10.2008

<< < (12/36) > >>

2TDottore:

--- Citat: robert - 09 Listopad, 2008, 22:42:13 ---vi zagorci se drogirate sa tim gemištom! jest da je dobro vaše vino svaka čast ali više od 3 čaše i svaki normalan čovjek sanja o golim babama od 95

--- Kraj citata ---

nemaju se oni potrebe drogirati kad su cijelo vrijeme pod utjecajem vina kad je kod njih 0,5 u zraku i kad mi dodjemo u njihove krajeve onda smo mi najedamput  isto hay life. :laughing7:

robert:
e moj bosanac, nemaš pojma koliko si u pravu :laughing6: :laughing6: :laughing6:

skorpion40:
ti majke,spremate se kaj da idete u Berlin,a ne do mora.preporučam i lance ,za vikend obavezna zimska oprema uz gemište. :jerk:

robert:

--- Citat: skorpion40 - 09 Listopad, 2008, 22:53:02 ---ti majke,spremate se kaj da idete u Berlin,a ne do mora.preporučam i lance ,za vikend obavezna zimska oprema uz gemište. :jerk:

--- Kraj citata ---
pa kolega ni vrag da nećeš s nama? bilo je veselo s tobom kroz zagorje ajmo sad do grobnika!

2TDottore:

--- Citat: robert - 09 Listopad, 2008, 22:54:22 ---
--- Citat: skorpion40 - 09 Listopad, 2008, 22:53:02 ---ti majke,spremate se kaj da idete u Berlin,a ne do mora.preporučam i lance ,za vikend obavezna zimska oprema uz gemište. :jerk:

--- Kraj citata ---
pa kolega ni vrag da nećeš s nama? bilo je veselo s tobom kroz zagorje ajmo sad do grobnika!

--- Kraj citata ---

io bi on vjerujem da ne dela u nedjelju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju