Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
motohappening 12.10.2008
Genesis051:
--- Citat: exfreerider - 15 Listopad, 2008, 01:00:13 ---
--- Citat: MaLi_OdvALjivAc - 15 Listopad, 2008, 00:43:34 --- Imas procenu, talenat, osecaj?? Talenat?? Da li to moze da se nazove talentom?? NE!! Definitivno!
--- Kraj citata ---
Da imaš vxr sa serdarevićem promijenio bi stil vožnje :frajer:
--- Kraj citata ---
2Odwaljivač:
Naravno da NE, i to definitivno ! :frajer: To je samo velika hrpa sreće, pa... dok ide-ide !
2exfreerider:
Nijedan Serdarević ni Akrapovič, ni bilo koji drugi "ič" (ić), te neće spasit, kad uđeš negdje u sendvič između 2 kamiona, jer budeš mislio da ćeš proć'...
Pa što ako imaš 200 ccm sa bilo kakvim preradama... ljudi kupe custome/choppere od 650-2000 ccm, pa naprave preradu koja pređe cijenu samog tvorničkog motora, pa opet ne promijene stil vožnje...
2TDottore:
kaj se brinete.ne vozim ne ni ja bas cijelo vrijeme medju autima ko divljak.dodje mi nekad da se malo ispusem ili kad mi se negdje zuri ali to je stvarno rijetko.Kak se tu pise ja sam na kraju ispao najveci divljak a to nije istina.Volim se nekad brzo vozit al ipak sam i nekoliko puta pao sa motora tak da znam kak je to tak da se uvijek vozim sa nekim laganim oprezom. :icon_biggrin:
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 15 Listopad, 2008, 09:35:26 ---kaj se brinete.ne vozim ne ni ja bas cijelo vrijeme medju autima ko divljak.dodje mi nekad da se malo ispusem ili kad mi se negdje zuri ali to je stvarno rijetko.Kak se tu pise ja sam na kraju ispao najveci divljak a to nije istina.Volim se nekad brzo vozit al ipak sam i nekoliko puta pao sa motora tak da znam kak je to tak da se uvijek vozim sa nekim laganim oprezom. :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Rijetko kad... :icon_thumright:
Ili bolje rečeno svaki drugi put kad smo zajedno u zagrebu! :angry7:
Izgleda da nisi dost puta još opal s motora da shvatiš... Čoveće ja sam se smiril ko nikad od ovog zadnjeg... :-[
exfreerider:
Tko ne vjeruje neka posudi skut sa serdarevićem gore i neka napravi krug po gradu pa da vidi kako se auti samo razilaze a ti po gasu :headbang:
Neće te spasiti 100% ali jaaako puno pomaže :frajer:
crogenie:
Vozim brzo tamo di mogu - da. Divljanje u gradu me kostalo, sad mi je zao skutera pa sam se smirio - jer glancam ga svaki drugi dan, dajem puno novaca u njega i onda im je jednostavno glupo da taj visemjesecni trud unistim sa nepromisljenom voznjom. Ne vozim u gradu sad 30 ili 40, al definitivno vise ne ulijecem između autiju, ne letim u škarice itd. I mogu rec da se ne isplati. Neki dan neki lik sa skuterom, divlja, skoro pogine, ja vozim normalno, al ono, na nekim djelovima i 70 na sat. I di je stigao? Na crveno svijetlo na semaforu i ja stanem iza njega. Nije nis napravio, u isto vrijeme cemo stic i ja i on. Kad se vi fakeri ponapadate, i kad ulozite truda u styling skutera, nece vam bit do divljanja po gradu. Da ne kazem kakve posljedice na zdravlje mogu imati padovi, jer nije problem past, problem je sta kad padnes u spici prometa jos imas mogucnost da te pregazi kamion, auto ili tramvaj. Onda vam nece bit spasa.
Ispricavam se na offtopicu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju