Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

motohappening 12.10.2008

<< < (33/36) > >>

robert:
ma jasno mi je da hoće pogotovo na špagetarima zaraditi! ali zašto onda ne naplate odmah 36 kuna?
meni to nekako "kad smo ih već jednom ogulili ajmo još jednom"

2TDottore:

--- Citat: robert - 14 Listopad, 2008, 20:09:00 ---ma jasno mi je da hoće pogotovo na špagetarima zaraditi! ali zašto onda ne naplate odmah 36 kuna?
meni to nekako "kad smo ih već jednom ogulili ajmo još jednom"

--- Kraj citata ---

ma pusti ih.Đuro je zajeban igrac i lovator.A kad treba stazu malo obnovit jer je svakim danom sve gora i gora onda se nema novaca.Katastrofa. :mad0260:

robert:
istina, oko staze kao da je nato imao vježbe sa tenkovima, wc u nikakvom stanju i smrdi gore nego luna sa 5% mješavinom! jedini + su im hrpa dobrih cura i mašina

2TDottore:

--- Citat: robert - 14 Listopad, 2008, 20:21:00 ---istina, oko staze kao da je nato imao vježbe sa tenkovima, wc u nikakvom stanju i smrdi gore nego luna sa 5% mješavinom! jedini + su im hrpa dobrih cura i mašina

--- Kraj citata ---

ajde bar to ak nis drugo da bar mozemo nesto posteno gledat ak to nemozemo imat. :icon_tongue:

Losinj:

--- Citat: 2TDottore - 14 Listopad, 2008, 20:28:57 ---
--- Citat: robert - 14 Listopad, 2008, 20:21:00 ---istina, oko staze kao da je nato imao vježbe sa tenkovima, wc u nikakvom stanju i smrdi gore nego luna sa 5% mješavinom! jedini + su im hrpa dobrih cura i mašina

--- Kraj citata ---

ajde bar to ak nis drugo da bar mozemo nesto posteno gledat ak to nemozemo imat. :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

nemres  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju