Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

motohappening 12.10.2008

<< < (31/36) > >>

Genesis051:
Ajde, Robert... ti si ozbiljan tip, valjda možeš shvatit da su "bježali" napred... Ne moraš se zato ljutiti na njih...
I ja sam prošao Gorski Kotar sam, sa Runnericom 50 ccm... u koje doba želiš (?)... Inače mi je najomiljenije između 23:30 (Lučko - početak stare karlovačke) - (oko) 03:30 h (kući, u dvorištu) ...  :icon_biggrin: ;D :icon_biggrin: 
Tako sam 2x dolazio iz Zgb-a !!! Jedina "garancija" protiv problema s motorom mi je HAK-ova iskaznica... ma zabole me za probleme s motorom (skuterom)... nek oni mene otpreme doma kad stane, pa ću ja lako to naknadno rješavati...
A to, što mogu "nestati u noći" (negdje sletiti s ceste - nije važno iz kog razloga), to je ionako stvar sreće, i, u manjem sam riziku, sam-samcat kroz šume, nego u "gradskoj džungli", u svakodnevnom prometu...  :laughing7:

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 13 Listopad, 2008, 21:23:44 ---
--- Citat: dino_sk - 13 Listopad, 2008, 19:52:39 ---daj nek netko napise na slici tko je ko ,da vidim tog famoznog slowridera  :toothy12: :toothy12: :headbang:

--- Kraj citata ---

ja neznam o kojem ti slowrideru pricas.ja poznam jednog al taj se vozi ko manijak i tera roxa ko vrag gresnu dusu i ne opravdama svoj nadimak tak da vjerojatno ne mislimo na istog pa necu stavit sliku. :icon_tongue: :laughing11:

--- Kraj citata ---

Baš zato opravdava svoj nadimak  :toothy3:

Znači još se ja najsporije vozim od nas trojice: dottore, slow i ja

Al mi nije jasno zakaj niste za race onda?  :icon_scratch:
Kužim dottore da je tebe strah... ali slow?  :icon_tongue:

Bumo se mi našli već... jer danas mi je skroz sve crklo, uopće svjetla ne rade više  :angry7:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat2 - 14 Listopad, 2008, 00:16:49 ---
--- Citat: 2TDottore - 13 Listopad, 2008, 21:23:44 ---
--- Citat: dino_sk - 13 Listopad, 2008, 19:52:39 ---daj nek netko napise na slici tko je ko ,da vidim tog famoznog slowridera  :toothy12: :toothy12: :headbang:

--- Kraj citata ---

ja neznam o kojem ti slowrideru pricas.ja poznam jednog al taj se vozi ko manijak i tera roxa ko vrag gresnu dusu i ne opravdama svoj nadimak tak da vjerojatno ne mislimo na istog pa necu stavit sliku. :icon_tongue: :laughing11:

--- Kraj citata ---

Baš zato opravdava svoj nadimak  :toothy3:

Znači još se ja najsporije vozim od nas trojice: dottore, slow i ja

Al mi nije jasno zakaj niste za race onda?  :icon_scratch:
Kužim dottore da je tebe strah... ali slow?  :icon_tongue:

Bumo se mi našli već... jer danas mi je skroz sve crklo, uopće svjetla ne rade više  :angry7:

--- Kraj citata ---

gle ak oces race nadjemo se u karlovcu i nabacimo race kroz gorski kotar pa ko zadnji dodje do grobnika placa rucak.jel oces tako.jebao te drag race.tak se i moja baba zna vozit 300 na sat.

Genesis051:
Da ne bi netko od vas stigao 30 godina ranije...  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :laughing7:
A onda zadnji ima manje ručkova za plaćat...  ;D :laughing7: ;D
A vi, donori, samo (po)žurite... imali bi mnogi koristi od vas (samo potpišite karticu, da u bolnici ne gube vrijeme pregovarajući sa roditeljima) ...

Ponašate se k'o je..ni napaljeni teenage-eri... dajte malo pameti u ludaru, i uživajte u vožnji... tko se želi utrkivati neka iznajmi stazu na Grobniku !!! Ako nemate za platit stazu, onda to ne radite na javnoj prometnici !!!
A ne, da, kad izgubite kontrolu i podletite nekom kamiondžiji pod kola, unesrećite čovjeka, koj,i ni kriv ni dužan, radi svoj posao ...
Ili mislite da se to vama ne može desiti... puna su groblja takvih, kojima se to isto nije moglo desiti (da izgube kontrolu i podlete pod nekog, iz suprotnog smjera) !!!
Derišta !!!

Losinj:

--- Citat: Genesis051 - 14 Listopad, 2008, 17:00:50 ---Da ne bi netko od vas stigao 30 godina ranije...  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :laughing7:
A onda zadnji ima manje ručkova za plaćat...  ;D :laughing7: ;D
A vi, donori, samo (po)žurite... imali bi mnogi koristi od vas (samo potpišite karticu, da u bolnici ne gube vrijeme pregovarajući sa roditeljima) ...

Ponašate se k'o je..ni napaljeni teenage-eri... dajte malo pameti u ludaru, i uživajte u vožnji... tko se želi utrkivati neka iznajmi stazu na Grobniku !!! Ako nemate za platit stazu, onda to ne radite na javnoj prometnici !!!
A ne, da, kad izgubite kontrolu i podletite nekom kamiondžiji pod kola, unesrećite čovjeka, koj,i ni kriv ni dužan, radi svoj posao ...
Ili mislite da se to vama ne može desiti... puna su groblja takvih, kojima se to isto nije moglo desiti (da izgube kontrolu i podlete pod nekog, iz suprotnog smjera) !!!
Derišta !!!

--- Kraj citata ---

tocno :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju