Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
motohappening 12.10.2008
SlowRider:
Da ne bi krivo mislili...
ovako je put prosao sa mog stajalista: kada smo isli iz Zagreba prema Grobniku bilo je stvarno sve u redu. Cesto smo se vozili u grupi i ponekad bi se malo medjusobno udaljili, ali radilo se o najvise nekoliko zavoja i ponovno se grupirali. Na Grobniku i okolici je takodjer bilo dobro. Jedino je nastao problem pri povratku kada je Robert nekoliko puta ostajao sam i decki su cekali i imali namjeru vratiti se ako nesto podje po zlu. Kap koja je prelila casu je relacija izmedju Severina na Kupi i Karlovca (nisam 100%) siguran.
Nazalost nismo stigli Robertu ustimati skuter pa je imao problema, vjerojatno sa pregrijavanjem prijenosa, sto je takodjer dalo svoj doprinos za los dojam o ovoj voznji.
Poggiali:
Evo i mene :)
Stigo sam u 15 do 11, mokar ko miš, magla od zg-a, nemate pojma kakva. Dan je bio super, jedino povratak, eto radi Robia mi je bed, al kad smo ja i Dottore, onda nemože to polako :toothy9:
slike, uskoro, krepan sam sad
Poggiali:
Evo neke sljikice
2TDottore:
Evo vidim da se lagano uzburkala situacija oko odlaska na grobnik a stvarno ne vidim razloga zasto.Situacija je bila ovakva.Ujutro smo Roby Slow i ja krenuli lagano prema grobniku.Sad da vam ne pricam kako smo bili cijeli mokri od sugave magle jer je to nebitno stvarno smo se polako vozili i cak smo nekoliko puta stali i do Karlovca.Kad smo dosli u Karlovac magla je nestala i malo smo digli tempo al opet smo se vozili jedan iza drugog na optickoj vidljivosti.Kad smo prosli Dugu Resu i zavukli se među brda ja i slow smo znali malo propuhat motore i pobjec Robyju za par zavoja ali smo usporili i pricekali ga.Do Severina na kupi gdje smo prvi puta posteno stali i popili kavicu i caj u medjuvremenu smo jos stajali par puta da bi Roby slikao predivan krajolik gorskog kotara.Kad smo prosli Severin opet smo se relativno lagano vozili do Grobnika na pristojnom razmaku i sa jos nekoliko zaustavljanja radi slikanja ili cekanja Robyja.Znaci sve u svemu put do Grobnika je prosao savrseno. :icon_thumright: A sad put nazad sto je izazvalo pi*dariju.Posto smo malo kasnije krenuli oko 6 sati ja sam predlozio svima da dok je jos dan da se malo pozurimo i da se popnemo do Delnica dok je jos dan onda je polako spustanje prema Severinu i Karlovcu sto nije neki problem.I tako smo ja i Poggi u par navrata dok smo se penjali prema Delnicama otisli Slowu i Robyju za 10-ak kilometara al smo ih uredno cekali i oni su dosli unutar 5min sto nije po meni nista strasno.Mi uopce nismo znali do Severina da roby ima problema sa motorom i da mu slabo ide uz brdo a mi smo htjeli za vrijeme dana da se popnemo do Delnica.Opet smo svi stali u Severinu na kavu i jos je sve bilo ok.Kad smo se krenuli spustat prema Karlovcu ja i Poggi smo opet ostavili slowa i robyja za 10-15km i cekali ih al opet ne preko 5min jer smo smatrali da je nizbrdica i da nece bit nikakvih problema.Na zadnjoj dionici od Duge Rese do Karlovca je a to je znaci jedno 10-ak kilometara je nastala pi*darija sto je Roby ostao sam a nas trojica smo ga cekali opet ne vise od 5min u karlovcu na autobusnom kolodvoru.I tu je Roby pukao i odjebao nas je i krenuo sam prema zagrebu bez stajanja.Tih 50 kilometara se stvarno vozio odlicno tak da ga nismo ni u jednoj situaciji imali potrebu prestizati tak da smo se do zagreba vozili jedan iza drugog.Sve u svemu po meni je put prosao dobro.Ja sam odma rekao da se nevolim voziti po noci sporo jer nikad kraja putu zato sam se malo brze vozio.Meni i poggiju je brzina kroz gorski kotar bila izmedju 90 i 100 sto nije nesto previse brzo.
P.S. Roby stvarno mi je zao kaj je tako zavrsilo i obecavam da se to vise nece dogoditi i nadam se da ces nam oprostiti.Ipak smo mi jos balavci za tebe. :icon_tongue: :icon_thumright:
ChRiStIaN:
Dražen ti bas nisi normalan...radije nejdi na put u grupi ak se tak nemos vozit...
Kak je neko reko, oke je tu i tam stisnut malo da odes i isuses se al daj zamisli kak je drugima...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju