Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

motohappening 12.10.2008

<< < (24/36) > >>

robert:
crash motor/auto! motor u komadima na križanju a autu fali pola haube i motora! od udarca motor je odletio preko branika na travu! vozač motora je navodno samo ruku prebio

--- Citat: KicHo7 - 12 Listopad, 2008, 22:22:38 ---kaje bilo robi? zake nejdes vise?!

--- Kraj citata ---
zato što sam imao problema sa prjenosom i od grobnika do karlovca skoro pa sam vozio jer su kolege samo po gasu! noć, slaba svjetla, skuter ne ide kako treba  a kolege daleko ipred mene! moglo mi se vrag zna šta desiti a nikog u blizini! moje  mišljenje je da ako se već ide na takav put i netko ima problema pa radije ću s njim pješice preko gorskog kotara ali ni po koju cjenu ga neću ostaviti samog!

Losinj:
zloceste kolege  :jerk:

ChRiStIaN:
zato smo mi i vozili kad sam aj organiziro 50-60 na sat...cisto dovoljno za grupicu

exfreerider:
Robi nemoj krivo shvatiti ali nisu mlinčeki za takve puteve i nemožeš biti 100% da češ doći a i sam vidiš da stalno neki problemi

ja sam sa vxr-om u tjedan dana dva puta išao u vodice i natrag za zagreb=900km i bez greške,natankam i gassss :frajer:

kolege fakat niste kolegijalni :nono:

robert:
e ex, a kako se može super putovati sa mrcinom, kichom ili benjaminom?
ljudi prilagode brzinu najslabijem i sve 5! nisam očekivao da su uvjek iza mene ali nemože biti da se od grobnika do karlovca sam vozi sa hrpom problema!
neko vrjeme su mislim najmanje 15 km bili dalje od mene!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju