Tehnički kutak > Styling skutera
Farbanje runnera
AutomaticA3MS:
Ja sam platio 100€ farbanje svih plastika od novog runnera sa pripremom i svime, znači samo skinuo i odnjeo, ispalo odlično
ivan salinovic sr sale:
--- Citat: AutomaticA3MS - 01 Lipanj, 2017, 23:45:50 ---Ja sam platio 100€ farbanje svih plastika od novog runnera sa pripremom i svime, znači samo skinuo i odnjeo, ispalo odlično
--- Kraj citata ---
--- Citat: AutomaticA3MS - 01 Lipanj, 2017, 23:45:50 ---Ja sam platio 100€ farbanje svih plastika od novog runnera sa pripremom i svime, znači samo skinuo i odnjeo, ispalo odlično
--- Kraj citata ---
E za sto europskih iznajmiš kurvu u Beogradu na sat vremena
Corector:
--- Citat: ivan salinovic sr sale - 02 Lipanj, 2017, 00:06:37 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
E za sto europskih iznajmiš kurvu u Beogradu na sat vremena
--- Kraj citata ---
Ili otic u Kafemat gdje si sa 100 evra baja. Definitivno bolje ulozen novac nego u farbanje plastika. Ispostuj, overi, ubi brasno :laughing7:
ditek:
... ili za te pare kupiš još jednog dreva ;D
Corector:
Jos da je samo dr evo, to mu povlaci kompletnu generalku koja i kosta extremno mnogo, a ovako ako ostane tu gdje je nema ni lipe ulaganja. Koliko je to tek karadjokinih...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju