Tehnički kutak > Styling skutera
Završna obrada Sp180
firkefica:
--- Citat: CoK - 23 Srpanj, 2017, 13:47:56 ---
--- Citat: firkefica - 23 Srpanj, 2017, 13:35:55 ---uuuuuuu, mislim da tvoj sp ne vrijedi trecinu njegovog sp-a koji je factory stanje s 3000 km
tako da bih ja na tvom mjestu se pokrio po usima i sutio
neznas decka osobno tak da ne osuduj napamet
just friendly advice :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
mislis na stefov drlog 125? :laughing7:
Meni su ti raneri smesni, smesan mi je svaki motor 15g star za kojeg se trazi 15k kn
Iskreno za posprdavanje cuo nisam nikad i mislim da si lijepo picnuo tog ranera, izgleda uredno, a o vrijednoszima necemo, jer te pare sta ti il ja il bilo tko stavi u skuter vrijede samo tebi. Stefov dragster ina dijelova valjda preko 10k kn, meni ne vrijedi preko 1k eura da je ne znam kako slozen, isto kosto moj skuter ne vrijedi njemu ;D
Stef <3
--- Kraj citata ---
neeeee dragec... bas sp :icon_biggrin:
CoK:
Da, taj bas espe je bas 125
steeef:
krestis ko da imas 18 ili manie :icon_biggrin:
pojenta je ta da nisi ni prvi ni zadnji koi otvara teme o skuteru pa kad skuter ode na oglasnik onda se trazi da se tema brise da se ne vidi u kakvom stanju je bilo i kaj se sve moralo mjenjat,krparit slagat itd..toe to,u drugo ne ulazim
@ cole,ja ni za njegov sp ni za tvoj sr a ni za moj skuter nisam govoril o vrijednosti il ne vrijednosti,nit me briga..
niti sam ikad pisal kolko sam ulagal a ni govoril da mi skuter vrijedi ovolko il onolko..ni slagal ga da ga stavim na oglas.
btw,zadnje vrijeme najvise vozim sobni bicikl :zubo:
CoK:
--- Citat: steeef - 23 Srpanj, 2017, 14:39:14 ---krestis ko da imas 18 ili manie :icon_biggrin:
pojenta je ta da nisi ni prvi ni zadnji koi otvara teme o skuteru pa kad skuter ode na oglasnik onda se trazi da se tema brise da se ne vidi u kakvom stanju je bilo i kaj se sve moralo mjenjat,krparit slagat itd..toe to,u drugo ne ulazim
@ cole,ja ni za njegov sp ni za tvoj sr a ni za moj skuter nisam govoril o vrijednosti il ne vrijednosti,nit me briga..
niti sam ikad pisal kolko sam ulagal a ni govoril da mi skuter vrijedi ovolko il onolko..ni slagal ga da ga stavim na oglas.
btw,zadnje vrijeme najvise vozim sobni bicikl :zubo:
--- Kraj citata ---
i niko ne kaze da jesi, radi primjera sam napiso, i zasto bi te i bilo briga, sve jasno
Jel ide taj sobni kam? Dvesta s mesta?
steeef:
ide kolko ga nagazim..otprilike kolko mi treba za pogledat film..vrijeme ide al mjesta se ne mjenjaju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju