Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner Sp sa Dr.Evo kit
dacerovs:
Meni se nekako cini da ti je bolje to dat nekom dobrom majstoru da ti postela.
Kao prvo, vidim da te muci pojam lulica iliti otvor na airboxu di si karb uzima zrak.
Ako vec hoces sam, onda ljepo uzmi vremena, pregledaj kompletni RunnerSukosanov projekt jer imate isti motor sa slicnim setupom.
Pregledaj to od a do ž, pa onda odlucni nesto radit po motoru.
btw, snimi video da vidimo kako ide i kako zvuci kad odvrnes full gas
Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk
Marin.1:
--- Citat: dacerovs - 29 Svibanj, 2017, 20:10:14 ---Meni se nekako cini da ti je bolje to dat nekom dobrom majstoru da ti postela.
Kao prvo, vidim da te muci pojam lulica iliti otvor na airboxu di si karb uzima zrak.
Ako vec hoces sam, onda ljepo uzmi vremena, pregledaj kompletni RunnerSukosanov projekt jer imate isti motor sa slicnim setupom.
Pregledaj to od a do ž, pa onda odlucni nesto radit po motoru.
btw, snimi video da vidimo kako ide i kako zvuci kad odvrnes full gas
Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk
--- Kraj citata ---
Airbox rijesen ,dizna nova u karb ,ovih dana cu lulicu sredit ,jer imam nekih problema ( ne s motorom ) koje trebam rijesit pa nastavljam...
Marin.1:
Updatee
Radilo se na motoru ,prosirena lulica ,vracen karb i slozeno sve ,igla 1.5 ,saraf smjese također 1.5 ,dizna 78,i idem se provozat ,uzbrdo - nizbrdo 3 crtice 54km
lukazikaovic:
jesi li ti to odvida iglu krug ipo :icon_biggrin:
Marin.1:
--- Citat: lukazikaovic - 02 Lipanj, 2017, 21:28:33 ---jesi li ti to odvida iglu krug ipo :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Napravio onako kako je RunnerSukosan reko ,samo cu sutra pogledat svjecicu kakva je
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju