Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner Sp sa Dr.Evo kit

<< < (5/13) > >>

lukazikaovic:
covik ti je vec 2 puta reka..

Marin.1:

--- Citat: lukazikaovic - 25 Svibanj, 2017, 11:40:42 ---covik ti je vec 2 puta reka..

--- Kraj citata ---

Mislio sam na koliko najmanje smije biti ,jer u mene jedva da ide preko 1000 .
Oprostite preskocio sam taj dio ..

Marin.1:

--- Citat: dell - 25 Svibanj, 2017, 11:47:18 ---Pa reka je od 1500 do 1800 okretaja

--- Kraj citata ---

Hvala.
Brzo sam cito pa nisam procito fino sve i tek sada skuzio ..

RunnerSukosan:
Pa poznato je da dobro ustelan base trosi manje od serijale, cemu cudenje :dontknow:

Marin.1:

--- Citat: RunnerSukosan - 25 Svibanj, 2017, 12:23:36 ---Pa poznato je da dobro ustelan base trosi manje od serijale, cemu cudenje :dontknow:

--- Kraj citata ---

Dosta ljudi prica da sa base kitom trosi vise,

Znaci isplati se stavit dr.eva ,iskreno ja sam ispocetka bio sumljiv u vezi tih kiteva ,i ajde pocmem citat o tim kitevima i na kraju naso tvoju temu ( msm na temu od RunnerSukosana ) i tu sam shvatio da je dobar ( nije da sam  samo tvoju temu procito,nego po jos kojem forumu ) .. I tako bila jedna gilera tu u prodaji sa dr.evom i odem ju ja vidit ,probo je - svidila mi se i uzro ju .. I preso tako ja 2000-3000 km i reko ajde da vidim kolika mi je potrosnja normalne voznje ,natanko ga cijelog,preso 100km i oso na benzinsku i ulio i vidim 5l stalo ,gledam po internetu kazu da nebi trebala preko 4.5 ici i onda se odlucio prijavit na forum i upitat do cega je

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju