Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Sljeme, nedjelja - 14sati kod tornja

<< < (11/11)

Poggiali:
Do mene nemojte :P

2TDottore:

--- Citat: Poggiali - 19 Listopad, 2008, 21:16:39 ---Do mene nemojte :P

--- Kraj citata ---

zasto.sta nisi zainteresiran za voznjicu.istina vise nemam vxr-a jer morao sam ga nazalost veceras vratit ali ak se potrudimo nemozes nam previse pobjec i neces nas cekat ne brini. :toothy9:

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 19 Listopad, 2008, 19:40:30 --- i vecinu poklonili nasem slowu da nam ne bude tuzan i da nejde doma praznih ruku. :laughing6:   

--- Kraj citata ---

Nije baš većinu... Ja sam mu čopil dvije moje šaketine iz vrečice i na kraju smo imali skoro isto! I ne zaboravi ona 4 zadnja koja sam ubacil... Imal sam i više od njega  :toothy3:

--- Citat: SlowRider - 19 Listopad, 2008, 21:11:17 ---Nismo planirali ici do Samobora, ali na kraju je sve dobro proslo i napravili smo veliki djir  :headbang:

Sljedeci je Zabok, idemo jedan djir do efz-a...

--- Kraj citata ---
Ak skupim 50 kuna idem i ja u zabok. Al zasad imam samo 10 kn i litru i pol u rezervaru  :sad120:

--- Citat: 2TDottore - 19 Listopad, 2008, 21:24:54 ---ali ak se potrudimo nemozes nam previse pobjec i neces nas cekat ne brini. :toothy9:

--- Kraj citata ---

Da si danas bil s nama kad smo se žurili da se nađemo sa slowom, brijem da bi se namučil da nas pratiš  :icon_scratch:

ChRiStIaN:
ja htel doc...i svakih 5 minuta post napisem jer smo rekli popodne...jebga vi ujutro otisli...oso ja u Krapinu se vozit, tam bilo isto prejebeno! :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju