Tehnički kutak > Tuning skutera
Top performance variomat minarelli
aprilija top:
top daje i svoj ventilator u setu za mina uvjek je je drukciji kut podizanje rolica top je best buy za mina.
Poggiali:
a u usporedbi sa polinijem ?
npr, zracnjak koji bi eventualno dobio postelani karb i neki tt/zx, kit tesko da bi stavljao... mozda getribu od lc ak se uopce isplati
aprilija top:
Obavezno lc getu jel ac prek 75kmh nejde ide s prevrtavanjem.a lc 85 tp se dobro pokazo s malosi zutim cent al jbg sve ovisi kaj oces.ja sam za polinia super 9 al kod nas je problem sve moras narucivat rolice itd i tesko ga je ustelat zemes polini super 6 i centralni plavi 23kg tj ovisi koji setap imas imas polinija centralnih iza za min 3vrste 23,26kg i30 najtvrđi.
skky:
Gledao sam isti vario za aerox i stvarno me zanima vaše mišljenje, setup je serial? Zanima me dali bi što dobio na krajnjoj brzini i ubrzanju, prošle godine sam kupio RMS smeće od variomata pa bi ga sad htio zamjeniti?
Sad vidim da je kolega pitao sa sličan variomat, moje pitanje se odnosilo za https://www.njuskalo.hr/moto-agregati/vario-set-top-performance-tpr-gp-minarelli-horiz-aerox-f12-f12-nitro-oglas-16847254
edelinski4:
Uvijek dobiješ samo što moraš odraditi onda i druge stvari ako želiš bolje od boljeg. Kupio si RMS? RMS je najveće smeće koje postoji ja sam jednom kupio radilicu za piaggio mašinu i rekao sam više nikada nije prošla niti 30km zakucala. Sada kupi Malossi i budeš vidjeo razliku sigurno....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju