Tehnički kutak > Garaža

Vespa GTS

<< < (4/5) > >>

DiscoVolante:
Ne mogu se složiti s tobom. Uz Vespu imam imam i Beverlya 350 kod kuće i jedino gdje mi je Beverly bolji su dugi zavoji na 110+ km/h, Vespa tu mrvicu treska, dok je Beverly potpuno miran. Vespa je zakon, okretna, prekrasna, nezahtjevna. Da je takvu djevojku naći...

Ja sam naučio na okretnost starih Vespi, uz dobre gume i amortizere ovako to izgleda...

TopPerfomance4:
Vespama je prednji kraj mana uvik dobro to je više motor za laganu finu vožnjicu nego sada spuštanje do kraja gume

DiscoVolante:
Ne znam, nikad u grupi nisam imao problema s praćenjem istih/jačih skutera, jedino sam s T-Maxom imao problema, ja sam već na rubu, a on ide kao po šinama...

DiscoVolante:
Stavljene nove gume danas, opet City Grip, u planu mi je bilo samo prednju mijenjati, ali i zadnja je počela pokazivati čudno trošenje po sredini tako da su obje išle. Stotinjak eura, i sad je spremna za lito.

:headbang:

gp_motori:
Imao sam ja px 150 manual 2005g, to se kupovalo a ne variomat, nije ovo vespa više :p
Mada to sto sma ja uzeo je bilo smece zivo zavrsna obrada nula nema sta nije zafrkavalo, i onda nakon servisa u hp motorima,.... jedva je se rjesio

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju