Tehnički kutak > Garaža

Runner 50SP a.k.a. Mačak u džaku

<< < (72/75) > >>

aragonY:
Evo izmjerio sam maloprije.
Dakle ovako, dimenzije za Malossi RS1 4615432:
-od centra donje rupe gdje se sarafi na blok pa do sajbice ima 320mm
-od sajbice do kraja navoja ima 50mm.
Selen sam kupio novi oriđiđi piaggio koji ide između šajbice i rame i on je debljine 20mm. Tako da to sve skupa ispada 340mm.

Debljina opruge je 7-7.5mm a promjer amortizera u dijelu gdje je opruga je 55mm. Ovako tvornicki je dosao nastelan da ima jos 5 navoja za "dotegnuti" oprugu i 10 navoja za "odvrnuti", odnosno skratiti amortizer valjda jer ipak je ovo gevinda sad  ;D

Edit: zaboravio sam napisati da u knjizi koju sam dobio pise da postoje tri vrste odnosno tri duzine RS1 amortizera i to:
4615434 - 280mm
4615433 - 310mm
4615432 - 320mm

dario007:
Sa 5cm navoja imas lufta da dodes na tvornicku mjeru,bar ovako kako sa slika mogu zakljuciti.Samo nemoj staviti duplu gumu jer ce se onda mjesiti.Tokar nek ti istokari alu piksu na mjeru koju zelis i imas to sto trebas. :headbang:

Corector:
Ova recenzija ti je za Oskara! :notworthy:
Dakle uspjeli su izbaciti konacno ono se trazi i da odgovara deklaraciji, bit ce tih amortizera...

Za jos vise podlaganje idu i obicne sajbe, ima ih bas na tu mjeru s unutrasnji i vanjskim promjerom. Ubacis njih na zeljezni dosjed i tek onda selen. Cisto nek se zna.

Tomi_ZG:
Da,ovo je za Oskara,samo se nasadi piaggio selen i to je to

aragonY:
Izmjeriti cu i stari kada budem sarafao pa uporediti jer nisam nigdje na netu nasao podatke koliko je novi oem dug. Imaju podaci samo za starog runnera za kog svugdje pise 290mm.
Ti si Tomi pretpostavljam izmjerio kad si rms stavljao pa spominjes tih 335mm?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju