Tehnički kutak > Garaža
Runner 50SP a.k.a. Mačak u džaku
aragonY:
E vidis zasto je pametnije upitati za misljenje ;D
CSP je dakle trenutno najbolji chip ali sad sam malo istrazio po netu nakon vasih postova i LED nije bas najsretnije rjesenje za projektor/sočivo/leću zbog neodgovarajuceg ugla rasipanja svjetlosti. Halogena sijalica i Xenon rasipaju svjetlost u krugu odnosno 360° dok LED baca 320° (ima dva tamna mjesta na onom dijelu gdje je pregrada između chipova).
Postoje ledice namjenski rađene za projektor. One vec sluze svrsi i mogu se nazvati upgradeom ali tu je vec skuplja pita nego tepsija (min. 40$ par dakle najjeftinija varijanta)
aragonY:
Lijepo vrijeme danas :)
Corector:
Cekam vec 10min da mi ucita neku sliku :dontknow: :D
Bojim se da ne bude rekordno pakleno ove godine, vec radim na tome da ljeto iskljucujem iz sezone voznje jer mi je to extremna patnja zbog nesnosnih vrucina i pregrijavanja. Turska mi je bila dosta zamorna, jer sume prvo oprale kise, vise puta u jednom danu pa izludis, sad pere, sad przi, a u Turskoj mijebilo nepodnosljivo vruce da sam po noci gustao. Zimsku sezonu sam skoro polozio, ljeto je defitivno gore od zime jer tada nema spasa od vrucine i przenja.
Mislim da je rijesenje po ljeti - iskljucivo nocna aktivnost, sva sreca pa imam dobru rasvjetu.
matija84m:
Ma vise me plase oni lokalni pljuskovi kad te opere u minuti nego vrucina. Sad za koji tjedan pocinju prave dnevne temperature i to treba iskoristit kad bude oko 20* C
dino73n:
Odlučio sam da pomognem oko te slike koja neće da se učita! ;)
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju