Tehnički kutak > Garaža
Runner 50SP a.k.a. Mačak u džaku
dino73n:
--- Citat: Corector - 18 Ožujak, 2019, 10:26:35 ---Ufazi ga za ljeto da preskoci ona brda ko veverica grane!
Jel znas mozda posto je kazna za voznju takvog skutera autoputem kod vas? Od Doboja do Banja Luke nizbrdo me zanima :laughing7:
--- Kraj citata ---
Nema kod nas to ko skontat. :)
Glavno je da platis cestarinu :D
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
Corector:
Haha, Tomi je vec zainteresiran! :toothy12:
SF2 Freak:
--- Citat: Corector - 18 Ožujak, 2019, 11:53:02 ---Haha, Tomi je vec zainteresiran! :toothy12:
--- Kraj citata ---
Takoder zainteresiran. Zelim da se Doppler razleti :toothy10:
aragonY:
Jel ovo kod mene neki izuzetak ili kod novog runnera stvarno ostane rupa između prednje maske i ralice kada se sklopi?
Sredio sam naravno ali mi je to veliki propust i iznenadilo me kada sam vidio da zijevaju plastike kao na kakvom kinezu a nosači priljubljeni jedan uz drugi.
I tako dosadilo mi gledati raskopan skut, uzmem danas nabacim plastike onako eto samo da je u komadu da ga ne trpim više i primjetim da su mi poprimile neku čudnu boju. Ne znam, da nije od vlage možda ili šta već, nemam pojma. Ali nije toliko loše mogu vam reći, štoviše sviđa mi se ;D
Jedan video, friško nakon lakiranja :)
I jedan od danas kad sam ih nonšalantno skoro sve postavio na motor ;D Ove ispod repa sa mačjim očima su stare polomljene koje sam prelakirao u nardo probe radi pa ako mi se svidi srediti ćemo druge koje su u komadu. Također sam i jedan par nogara suvozača iz šteka bacio u nardo sivu pa ću odlučiti koje će ostati na skutu.
TopPerfomance4:
Tvornica sviđa mi se
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju