Tehnički kutak > Garaža
Runner 50SP a.k.a. Mačak u džaku
PchelaUbica:
Mrale bas si kreativan taman pred sezonu :) svaka cast na trudu i strpljenju . Fino to izgleda , ko sto kaze top kad se oboja onda ce to bit vrh. Vjerujem da je i sa auspuhom bilo posla , do koje gradacije si ga smirglao prije poliranja?
dario007:
Lepi posel...
Na blatobranu urezi jos dva onakva zuba i crnim markerom nacrtaj smajlija kojem ce te urezotine biti zubi.
Kad si vec krenuo u te lude prerade,ovo bi mogao biti fora detalj.
Ako ti se ne bude svidjelo kupit ces drugi i opet dobro ;)
aragonY:
Hvala za pohvale :hello:
Spuh sam sredio do gradacije 2000 ali sam morao zapoceti sa P120 na grani i ovom pocetnom dijelu lonca (smeđi dio) jer nista finije nije imalo efekta, odnosno imalo je ali vrlo malo, smirgl papir bi brzo bio unisten a neka razlika na loncu se nije bas primjetila.
Dobra ideja za smajli, moglo bi se nesto tako odraditi.
:icon_thumright:
Trenutno je u planu da plastike budu kombinacija nardo gray/mat crna al nisam jos razradio plan s kojim detaljima da unesem zivosti u takve boje jer je sivo-crno teska monotonija ukoliko nema nesto pored. Ako imate jos kakvu kul boju slobodno predlozite, mada vise naginjem ka tom bijelom ili sivom spektru u kombinaciji sa crnom.
Dax:
Nikakve komninacije all black uvijek
Svaka cest na radu i trudu,to se cijeni
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Tomi_ZG:
Aragone nek ti je večna slava,bitno da je veverica živa,samo se nadam da si kupio gume jer ja sam niz ono brdo kod Dine bio umalo pokojni :toothy3:
Podržavam krečenje u "temeljnu" boju,ta kombinacija sa crnom bi mogla jako dobro izgledat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju