Tehnički kutak > Garaža

Runner 50SP a.k.a. Mačak u džaku

<< < (47/75) > >>

dario007:
Provjeri podesenost coka i sam rad coka.Istu situaciju sam imao kad je bio stalno pod cokom.3 kruga serafa smjese i ler stegnut do ibera,a gasio se na leru.U voznji je do pola gasa trokirao.
Sad je sve ko beba,radi,odaziva se na seraf smjese koji je na 1krug i 15min,ler gas se odaziva i u voznji se ponasa odlicno.

Za taj 17.5karb ne moras ni dirat svjecicu,sve se kroz osjecaj u voznji postela.Uvijek on malo trokira na vrh gasa,al takav je karb.

dino73n:

--- Citat: dario007 - 29 Kolovoz, 2018, 14:05:35 ---Provjeri podesenost coka i sam rad coka.Istu situaciju sam imao kad je bio stalno pod cokom.3 kruga serafa smjese i ler stegnut do ibera,a gasio se na leru.U voznji je do pola gasa trokirao.
Sad je sve ko beba,radi,odaziva se na seraf smjese koji je na 1krug i 15min,ler gas se odaziva i u voznji se ponasa odlicno.

Za taj 17.5karb ne moras ni dirat svjecicu,sve se kroz osjecaj u voznji postela.Uvijek on malo trokira na vrh gasa,al takav je karb.

--- Kraj citata ---
Nabavio sam mu ručni na sajlu pa ce to ubaciti za dan dva. A i vec smo stavili jedan pokvareni koji je ostao u isključenom položaju i vec tad se primjetio napredak al ima tu još posla. Nikako da se podesimo sa slobodnim vremenom pa da to uzmemo pred sebe i riješimo za sva vremena. :)

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

Tomi_ZG:
Ja sam to ovak imao skarabuđeno da mi je na dohvat ruke,a da ne moram nikaj bušit,između plastike i poluge je piksa i normalno duži šaraf

dario007:
Ahh sminkeri i paljenje na anlaser :)

Ovak to tuneri imaju slozeno:

Sad vidim da sam posijao seraf od blatobrana  :laughing9:

Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk

Tomi_ZG:
Ovo moje gospodskije izgleda  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju