Tehnički kutak > Tuning skutera

PROBLEM OKO TUNINGA SR 50

<< < (2/5) > >>

ivanapr:
čok je ručni......karburator je nov gore delorto 17.5 ......vjerovatno treba i to poštelat kad mi trokira poslje 80 po satu koda gubi gorivo.....

gp_motori:
Imam sličan problem, mislim se pozabavit time čim mi se odobri pristup tržnici -_-
Uzeo prošle godine od pripadnika romske nacionalne manjine sr 50 Minarelli LC iz 98'e, serijala klip cilindar i neki nadrkani auspuh, pod kvačilom diže đire a kasnije nekad ili ulovi dobro ili malo manje, al na 70-80 (po satu znači na realnih 60kmh) počne se kao gušit ne diže obrtaje spusti i čami na nekih pola , ja brijem da je to zbog prejakog centralnog federa za koji motor nema dovoljno snage (zaboravio sam koje je boje al nije serijski, rukom ga nemogu stisnut morao sam si s polugicama svakakvim pomagat  za stisnut feder da mjenjam  remen)  Stavio nov remen i igrao se sa lakšim rulinicama, ista stvar, pri večoj brzini jednostavno ne diže đire, se slažete da to može bit centralni feder?

zvonkec92:
ti si to samo nabaco gore i ocekujes da leti, nejde to tak. karb treba postelat, rolice oko 4.5 ili 4.7g  treba se igrat sa tim

martin gpr:
To je i mene mucilo na runneru 50 rijesenje je bilo 65 glavna dizna i na sredini iglica i rijesen problem razvrti se i onda spusti okretaje ja sam imao 5g rolice malossi replica auspuh

aragonY:

--- Citat: martin gpr - 04 Svibanj, 2017, 21:12:55 ---To je i mene mucilo na runneru 50 rijesenje je bilo 65 glavna dizna i na sredini iglica i rijesen problem razvrti se i onda spusti okretaje ja sam imao 5g rolice malossi replica auspuh

--- Kraj citata ---

I trosio 7 litri  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju