Tehnički kutak > Tuning skutera

piaggio-uljna pumpa

<< < (3/5) > >>

2TDottore:

--- Citat: dhorvat2 - 08 Listopad, 2008, 01:10:28 ---
--- Citat: 2TDottore - 08 Listopad, 2008, 01:07:14 ---kaj si lud.ja ga nisam nikad mijenjao a motor je iz 98.

--- Kraj citata ---

Izgleda da ti namjerno oćeš da ti zacvika gus samo da imaš izgovor da bubneš repliku gore. Odi u dučan, lepo reci dobar dan i dajte mi jedan mikroremen za stalkera. I to je to. daš čovjeku novce, doma dodješ i složiš i svi sretni i zadovoljni...  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

nedamise.to ces mi ti morat slozit.mozda to rjesim do proljeca.a mozda i na proljece i skinem pumpu dolje.a mozda su u sumi. :icon_tongue:

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 08 Listopad, 2008, 01:12:38 ---nedamise.to ces mi ti morat slozit.mozda to rjesim do proljeca.a mozda i na proljece i skinem pumpu dolje.a mozda su u sumi. :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

ak se nečega bojim onda je to zacvikavanje radi uljne pumpe... a ti se zaj#bavaš  :jerk:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat2 - 08 Listopad, 2008, 01:14:59 ---
--- Citat: 2TDottore - 08 Listopad, 2008, 01:12:38 ---nedamise.to ces mi ti morat slozit.mozda to rjesim do proljeca.a mozda i na proljece i skinem pumpu dolje.a mozda su u sumi. :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

ak se nečega bojim onda je to zacvikavanje radi uljne pumpe... a ti se zaj#bavaš  :jerk:

--- Kraj citata ---

a kaj joj ja mogu.ak zacvika skinem to sve dolje i skuter ce bit laksi pol kile i jurit ce 20km brze. :party046:

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 08 Listopad, 2008, 01:17:51 ---a kaj joj ja mogu.ak zacvika skinem to sve dolje i skuter ce bit laksi pol kile i jurit ce 20km brze. :party046:

--- Kraj citata ---

Možda pod velebit  :drunken_smilie:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat2 - 08 Listopad, 2008, 01:20:12 ---
--- Citat: 2TDottore - 08 Listopad, 2008, 01:17:51 ---a kaj joj ja mogu.ak zacvika skinem to sve dolje i skuter ce bit laksi pol kile i jurit ce 20km brze. :party046:

--- Kraj citata ---

Možda pod velebit  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

Neozbijan si..benjamin ce nam opet zbrisat sve postove. :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju