Tehnički kutak > Garaža

Black Nrg

<< < (27/93) > >>

CoK:
Stoko pijana...sigurno te suhi naj#bo da me zivkas. I vi se onda cudite kad nesto rikne, a slazete masine sa 2.5 promila...sigurno je radilica bila u snijegu cijeli dan a ne u skrinji iako vidim imas ih preko nekoliko u drumpo. Zakon, mi smo prije jedino na ovaj nacin i slagali skutere, svaka cast decki. A jesu Suhi i Dario bacili koju rundu MMA?

RunnerSukosan:
Hahahaha svaka cast momci :headbang: vidim bio je lom sinoc, a i neka je masina niknula... Jel bilo bar nekih pijanih droca da ih bata Tomi otjera :laughing7: I jel suhi ulio rakije u Tminga i izjavio "si vidil frendic kak leti" , "dada to je francuz, to su konji" :laughing7:

Neka ,neka, svaka cast, krstili ste masinu da ubija :glasses9:

ditek:
Kakvi mraleti   :toothy12: :toothy12: :toothy12:
hvala na srdačnom pozivu, al požarevac je daleko a cesta je bila kakva je bila, tako da smo ja i fadil izbokarili pežu po kvartu :headbang:
za mašinu se ne bojim, vidi se da je složena s ljubavlju i u dobrom raspoloženju, bit ce večna  :)

Tomi_ZG:
Meni je pol jučerašnjeg dana u magli  :toothy12:
Sva sreća blokovi su sklopljeni dok još nije krenula rakija

SF2 Freak:
Tomi oces ispostovat tminga. Eto da se vidi bilo je svega  :laughing7:

Tomi pleše sa daskom za peglanje

Dax demonstrira i obiješnjava  da već predugo pleše da ju je već trebao zabiti iz trzaja prema gore i vrtiti ju u krug.

Dario vidjevši kaj Dax radi sa daskom uletava kao pijetlić. Pocela je borba za dasku

Na kraju na miran naćin riješili tko je pravi verenik ali dok su se vodile borbe daska je vec bila u ormaru spremljena

Na kraju puno pozdrava iz Požarevca

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju