Općenito > Generalno o skuterima

Max speed kod 250-ica

<< < (8/15) > >>

dino gp1:

--- Citat: KicHo7 - 19 Listopad, 2008, 10:52:37 ---meni ce vxr isto ispit zivce...ko da je oslabio odjednom  :dontknow:

po autoputu sam ga naj najvise uspio natjerat 130...i to mukama kristovima...a ovak nabere do 120 i vise nema sanse...koji mu je k**ra*  :angry9:

--- Kraj citata ---

Koliko ti je prije bila krajnja brzina ???

ChRiStIaN:
uspravna voznja na dan kad sam ga kupio...po Zagorskoj magistrali 135 i jos je iso al sam pustio gas jer je bio mrkli mrak...znaci oko 140 mislim da je mogo nabrat...sad spusten na njemu ga derem po autoputu i do 130 na jedvite jade dođe

PAVOPUSKA:
evo ja danas uletio u tunel sa oko 80-90 kmh......ispred mene 2-3 km raaaaavne ceste, nigdje nikoga.....samo ja i derbi, i stisnem ja gas do daske....100.....110......115 i da ga hebes nece vise, nagnem ja svoje sexy nabildano tijelo naprijed i ono 118.....120.....123 i to je to, jebeni rekord 123 na 250cc koji k**ra*?! :toothy3: :icon_scratch: :icon_scratch:

neer:

--- Citat: PAVOPUSKA - 19 Listopad, 2008, 23:23:24 ---evo ja danas uletio u tunel sa oko 80-90 kmh......ispred mene 2-3 km raaaaavne ceste, nigdje nikoga.....samo ja i derbi, i stisnem ja gas do daske....100.....110......115 i da ga hebes nece vise, nagnem ja svoje sexy nabildano tijelo naprijed i ono 118.....120.....123 i to je to, jebeni rekord 123 na 250cc koji k**ra*?! :toothy3: :icon_scratch: :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
a di se zuris tolko haha  :laughing9: malo se nogom odgurni mozda se pokrenes hehe  :toothy10:

black-rox:
Evo ovako moj kada sam ga kupio razradio nije htio preko 120,125 užas ja bio lud,kad odjednom počeo ići i sad ti znaj koji je to k**ra* s tim scooterom i od tada je išal dobro,ništa gazi ga iz dana u dan ko ja svoga dok ne počne ići,samo pazi da ga ne zgaziš ko ja svoga,evo jučer još jedan prijatelj mi javio da je ubio svoga tako da još jedan totalka ove godine svi derbi na kraju završe na otpadu to im je cilj :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju