Općenito > Generalno o skuterima

Max speed kod 250-ica

<< < (3/15) > >>

dino gp1:

--- Citat: PAVOPUSKA - 07 Listopad, 2008, 13:35:50 ---Pozz, zanima me koja su vasa iskustva sa maximalnom brzinom na 250icama, ja danas prvi put gazio svoga 125 kmh.....cini mi se nekako malo ili je to to?! :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Mislim da će (trebao bi) nakon razrade 135km/h, više od toga sumljam da će ići :icon_thumright:

dhorvat:
Ja ne kužim neke ljude kad ne žele razraditi motor kak se spada. Recimo jedan frend: kupi karike na roxu i nije se motor još zagrijal na prvom paljenju već on kreće i fol gas!

Koja svrha kupovanja novih karika ak ih ne čuvaš dok su nove. Isto tako i sa klipom ili sa kompletnom novom termo grupom ili pogotovo novim motorom iz dučana.

Dok je novo mora se čuvat jer inače nije dugotrajno. A da ne govorim o gubitku snage i kompresije odma u startu...

Ak se nekome ne da radit razradu nek nekome plati da ga razradi koji ima bar malo savjesti kod je nova mašina u pitanju.

Ti si prešo 600 km razrade ali ja na takvom motoru nebi 1000 km stisko više od frtalj gasa. Znam da ide... A išlo bude još bolje ak se čuva dok je novo...  :icon_thumright:

Tolko od mene...

eladio:
..ako zanemarim razradu (ono testni je, moram ga testirat valjda  :redface: ) , najvise sam dobio yamahu x-max 250 --> 150+ kmh (cak i 155 i vise)  i kymco people-s 250 --> 145 kmh , mjereno po brzinometru ( i osjecaj je bio da su tako brzi  :redface: ) :icon_biggrin: , sve su orginal serijale , i to su skuteri sa jedva 1000+/- kilometara , dakle ne razradjeni   :redface:

dino gp1:

--- Citat: eladio - 07 Listopad, 2008, 17:58:32 ---..ako zanemarim razradu (ono testni je, moram ga testirat valjda  :redface: ) , najvise sam dobio yamahu x-max 250 --> 150+ kmh (cak i 155 i vise)  i kymco people-s 250 --> 145 kmh , mjereno po brzinometru ( i osjecaj je bio da su tako brzi  :redface: ) :icon_biggrin: , sve su orginal serijale , i to su skuteri sa jedva 1000+/- kilometara , dakle ne razradjeni   :redface:

--- Kraj citata ---

a gp1 250 ???

eladio:
testni stari , s karbom (iza monoamortizer, dva diska ispred) , rastelan do bola moram reci, je isao nekih 130.. ako me pamcenje dobro sluzi..  :redface:

..ipak, taj mi je najdrazi od svih sto sam vozio... i dan danas ga se rado sjetim..

novi nisam imao prilike probati , cekam uvoznika da mi ga ustupi na test   :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju