Općenito > Generalno o skuterima

Speedfigth 4 LC Total Misljenjee Pomocc

(1/7) > >>

nesoo12311:
molim vas da mi kazete svoje misljenje o skuteru iz naslova
neke prednosti mane
hitno mi treba pomoc

SF2 Freak:
Nitko ga nema na nasim prostorima ,jer HR je izgubila uvoznika za pežu. Ali po meni 20x bolji skuter od SF3 i pravi nasljednik SF2. Odlicne cetveroklipne celjusti ima. vrhnska vilica , dizajn odlican. Cukica mi je pravi sex + dodatak za mob ima. Agregat ima potenciala i uz  neki spuhic i vario ide sasvim solidno.
Da ga ima gdje za kupiti uzeo bih ga.

nesoo12311:

--- Citat: SF2 Freak - 08 Travanj, 2017, 10:14:24 ---Nitko ga nema na nasim prostorima ,jer HR je izgubila uvoznika za pežu. Ali po meni 20x bolji skuter od SF3 i pravi nasljednik SF2. Odlicne cetveroklipne celjusti ima. vrhnska vilica , dizajn odlican. Cukica mi je pravi sex + dodatak za mob ima. Agregat ima potenciala i uz  neki spuhic i vario ide sasvim solidno.

--- Kraj citata ---

Ja sam iz BiH.SF4 stize oko 20 aprila.Hvala vam na odgovoru.
Jos jedno pitanje imam.Da li da kupim vodeno ili zracno hladjenje.Jos jednom novi sam ovde.Hvala unaprijed :toothy9:

Gilera_50:

--- Citat: nesoo12311 - 08 Travanj, 2017, 13:00:22 ---
--- Citat: SF2 Freak - 08 Travanj, 2017, 10:14:24 ---Nitko ga nema na nasim prostorima ,jer HR je izgubila uvoznika za pežu. Ali po meni 20x bolji skuter od SF3 i pravi nasljednik SF2. Odlicne cetveroklipne celjusti ima. vrhnska vilica , dizajn odlican. Cukica mi je pravi sex + dodatak za mob ima. Agregat ima potenciala i uz  neki spuhic i vario ide sasvim solidno.

--- Kraj citata ---

Ja sam iz BiH.SF4 stize oko 20 aprila.Hvala vam na odgovoru.
Jos jedno pitanje imam.Da li da kupim vodeno ili zracno hladjenje.Jos jednom novi sam ovde.Hvala unaprijed :toothy9:

--- Kraj citata ---
Uzmi vodeno hladjenje
Taj skuter sto u naslovu pise to i jest vodeno jer mu je oznaka LC(liquid cooled) a u zracnog je oznaka AC(air cooled).

luka.ck:
Svakako vodeno hladenje. Dok ga kupis, slobodno ga predstavi. :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju