Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Solo Ride - malo sim, više tam- Čavle-Crikva- oči Vinodola
Corector:
Znači 3puje se na sve strane :headbang: bome i mi smo taj dan ubili brašno u 650km, skupilo nas se čak 6, odnosno 7 na kraju, što zvuči nemoguće u stvarnom životu :wav:, s tim da je u random planu bio Kvarnerski đir od nekih 400km, ali eto mi smo potegnuli skroz do Dalmacije (Zg, Pisarovina, Karlovac, Josipdol, Senj, Karlobag, Starigrad, Zadar, SUKOŠAN, Zadar, Maslenica, Gračac, Udbina, Korenica, Slunj, Plitvička Jezera, Karlovac, Jastrebarsko, Ježdovec, Zagreb). Baš su neobične ove još "zimske" slike, neke krajeve nije lako niti prepoznati.
Slobodno ljepi slike jer imamo toliko raznoliku zemlju na relativno maloj površini da praktički nema potrebe ići van države osim nekih ekstrema, a nama koji volimo vožnju ti putevi i krajobrazi će doći kao dobra inspiracija :icon_thumright:
Kad sam vidio devetu sliku odmah sam se prisjetio ove 2 slike koje sam okinuo s onog U vijadukta na desetoj slici :toothy9: (taj dan smo išli za Rijeku i nazad, a ja sam vozio Zipa 4T 50 :rock_: išao je nizbrdo kao nevrijeme, a kako smo zalutali na taj vijadukt - ne pitaj :laughing7:)
noky007:
Da sam išao prek Josipdola sigurno bi se sreli negdje :icon_thumright:
To je to dečki vi ste bome čitav dan presjedili na skuterima :headbang:, za đir treba samo dobra volja, koja kn, i izvježbana guzica te sunčan dan ;D.
Ja većinom solo vozim ili s boljom polovicom, jer isto ko i kod vas teško se uskladit, neki voze jače motore pa ih kočim, ili ak ih pokušavam pratit vozim do onih krajnjih granica tu gušt prestaje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju