Tehnički kutak > Tuning skutera
Mišljenje o setapu-aerox tpr
memphis:
Za prvu ruku ce ici city 16 svida mi se powerband pa cemo viditi nemoram ga vrtiti da se vozim ide i recimo sa pola gasa... a u planu je mozda roost 77, ali cujem da to dosta dreci i da radi jedino na full gasu pa cemo razmislitu jbg treba viditi kako ce raditi sa city 16, sto se tice struje treba mi paljenje oko 20 stupnjeva sada kajlu imam, top cdi cujem da su sranja ( spark tu ocekujem tebe da mi napravis racing cdi sa mapama na volanu moze big bang i screamer ) mvt ima zanimljive inerrrotore i to je u planu trebaju mi svjetla... jedinu mislim dali je 21 dovoljno ali po meni je ako se high end kitovi voze na 19 na uturkama nevidim zasto ovih 7cc vise nebi radilo sa 21...
Btw nije kosilica nego vec bcs-ka... a motori su samo za stazu
"Ki vozi po cesti rano koci na stazi, prema tome je spor" citanje novoga zavjeta po R.Radmanu
gumy:
Moze ostati original struja, samo paljenje zakreniti (ako je noviji tip struje)
Dali taj tpr kit ima original hod radilice ili ide duza?
Yasuni c16 I za po gradu ne treba nista jace jer je onda doslovno ili pun gas ili nista.
Moze I 19 I 21, sad sam na Evu probao obadva I ostao sam na 21, bolje ide s njim.
memphis:
http://www.motorparts.it/it/?id=Ricerca_per_codice&qry=9926580#9926580 mislim da je std hod, za struju vec imam kajlu
gumy:
Standardni je hod.
Lako se ploca od namotaja poturpija da se moze pomjerati I vise od kajle
Matija97:
Daj mu zraka i nemoj ga mucit sa seriskim boxom :toothy3: Znam kako je to kad zaurlice pecurka,ali kad vec slazes takav setup nek te cuje svaki beverly,a bome i bmw :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju