Tehnički kutak > Garaža

Downtown 125i

<< < (19/36) > >>

Deki.:
Montiro kabel za punjenje i startanje.
4x1prespojen u 2x2kvadrata valjda će izdržat

Koja jebada. Moraš kablove stavit kako su tajvanci zamislili ili nemožeš kućište zatvorit, pa se elektroda akua uvila i provrtila ona kockica iza a čačkalica nestane a kamoli prstom da prdžiš, pa skidaj sve i ravnaj elektrodu.
Mrzim šarafljenje
Mrzim
Uglavnom složio kabel uzo štipaljke od lidl punjača.
Upalio od prve, otišo do gumaja napumpo gume i gas po buri.
Skuter čupa izgleda da mu godi friški zrak.
Isprobu i novu Nolanicu n-104 flip up.
Nije me se nešto dojmila, malo vidno polje u odnosu na Dainese jet za koju neznam da je imam na glavi.
Nešto i bučna a i puše.
Kad sam napravio đir skužim da je nisam zakopčo do kraja i ja to nekako zakopčam i onda nastupi bol extremna u bradi i vrhu tjemena.
Kaciga je XXXL šta više da kažem.
I jakna mi se stisnula preko zime jedva sam je zakopčo

dacerovs:
Da kupijem novi kacigu, Nolan bi izbjego skroz.
Suplja je nevjerojatno, sve se zivo cuje, vjetar sumi samo tako.
Jedina prednost su naocale koje su extra i vizir dobro dihta.
Obloga unutar kacige neudobna, nakon duge voznje kao da pocinje zuljat, kao da se za broj smanji kaciga hahha.
Npr imam Piaggio kacigu iz 2008g, kaciga je ekstremno udobna i tiha, kostala je 2000kn, 300kn vise nego ova Nolanica 86S.
Sljedece uzimam samo Arai, pa da i vise kosta ne zanima me, kako je to brutalno dobra kaciga da to nisu istine. Buraz mi koristi samo Arai i to je 5 razina iznad, pa i najjeftiniji Arai.
Mozda jedino Šuberticu uzmem u obzir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Deki.:
Nije baš da sam imo birat kacigu.
Ovo je najveća koju sam našo u sjevernoj Italiji i Hrvatskoj.
Kad budem od volje ide skidanje podstave i turpijanje stiropora. Tako sam i Dainese doveo u red.

Deki.:
25.02.2019
18100km
Danas obavio tehnički i registraciju.
Napokon sam prošle godine našao tehnički pregled gdje su sretni da si došao, negledaju ništa pa ni VIN i ekstremno su ljubazni i brzi.
Nije da mi skuter nije 100% ispravan ali volim ići di su ljudi ok.
Ali nije sve bajno, na kraju mi teta na šalteru kaže "nemogu vam produžit tehnički do 20.03.2020 do kad vam važi osiguranje nego samo do 29.02.2020 pa vi idući put dođite 01.03.2020 pa ću vam napravit iduće godine do 20.03
Pitam dali može stornirat tehnički nema smisla da za 3 dana popušim mjesec dana tehničkog.
Kaze pošto sam prošo nemože.
Prvi put da nisam bio happy što sam prošo.
Ukupni trošak 606kn

zvonkec92:
Tu si se malo sam zaj#bo, meni jos prije par godina lik u stp reko da mogu produzit regu prvog dana tog mjeseca koji je naveden u prometnoj. Ako dodem u prethodnom mjesecu gubim onda mj dana rege.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju