Tehnički kutak > Garaža

Downtown 125i

<< < (5/36) > >>

zvonkec92:
dobar ti je taj tempomat, imo sam ja tak jedno vrijeme na skuteru i mogu reč da dobro dođe

Deki.:
Zahebvaš ili ozbiljno?

Deki.:
Mali osvrt na vjetrobran nakon 100km. Zaštita puno bolja, pogotovo što nema više neugodnih turbulencija što su me šamarale posred kacige. Sad mi prebacuje taman na vrh kacige i ruke su zaštićene. Prava fotelja od skuter.
Ima i negativnih strana, najveća brzina na ravnom je pala sa 110km/h na 108km/h, a na nizbrdici sa 120km/h na 117km/h.
Super mi je što sam dovoljno visok pa ne gledam kroz vjetrobran nego preko njega

Deki.:

Okreće mi slike neznam zašto
Zanimljiva slika
Maximalna dozvoljena brzina 130km/h
Haha dobro da neide preko 120
I još kako parkirati naspram sunca da ti ne istopi sjedalo

Deki.:

--- Citat: Deki. - 25 Svibanj, 2017, 18:20:00 ---Kad si od malog problema napraviš veći!
Jedino šta mi se nije sviđalo na skuteru bile su ručke volana, bile su potrošene, otrcane i ljepljive.
Pogledo filmić na youtubu i reko ništa lakše.
Prvo kreno s lijevom, razrezo je uzdužno i skino, primjetio sam da je bilo malo ljepila.
Odlučio sam da novu ne lijepim i jedva sam je nagurao do pola, onda sam stavio malo ulja i na jedvite jade nagurao do kraja.
Ajde tješim se biće s desnom lakše.
Razrežem uzdužno par puta ali ni makac.
Odrežem jednu krišku i to do metala i vidim da je ručka tvornički stopljena s plastičnom ručkom gasa.
Sad nema povratka počnem rezat gumu do plastike gasa.
Jako sam se namučio s tim.
Kad sam skino sve bilo me strah da nova ručica ne zaglavi na pola puta pa sam sve dobro nauljio i navuko ručku do kraja.
Tu je mojoj sreći kraj , kad sam probo gas ručica pruža malo veći otpor i što je najgore ostaje na mjestu, nešto kao tempomat kako je ostaviš tako stoji.
Bio sam napravit đir i to mi djeluje jako opasno.
Koje su mi opcije osim da kupujem orginal ručke?

--- Kraj citata ---
Skinuta ručka sve dobro oprano i odmašćeno. Stavljeno fleksibilno ljepilo. Zadnji centimetar sam jedva ručicu navuko  do kraja. Ostavio do sutra da miruje i dođem u garažu radi savršeno.
Odma mali probni đir do Pule oko 110km, prezadovoljan

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju