Tehnički kutak > Garaža
Downtown 125i
Corector:
Kymco ima jednostavan kocept na 50ccm, zahvalan je za radit toliko da mi se piaggio smucio.
Isprva sam bio skeptican, medjutim sad nakon sto sam prosao kroz desetine Kymca, cijenim ih, a talijani su jos vece suge napravili kad prosiris vidike.
Ne hrdja ko piaggio, ne raspadaju se auspusi, ne propisavaju semerizni, metalnu prirubnjcu ima, lak je kvalitetniji, struja ne zeza, hidro vilica naprijed, iza udoban amortizer...
Velika je to firma i udaraju sve jace.
zvonkec92:
Reče mi jedan poznanik da je na Taiwanu Kymco No;1 marka dvokotača, nešto kao kod nas brđana Golf... Prevaljuju oni jako veliki broj kilometara a to što se kod nas kvare to je više od stajanja u šupi/garaži. Kosooki praktički žive na 2 kotača pa nije ni čudo da u nekoliko godina natuku 100 hiljada što je kod nas za Kymca nepoznanica. Nadam se da će kolega Deki biti prvi sa krmkom i 100 hiljada na satu ako ga ne proda do tad i kupi nešto jače :D
Deki.:
Zvonkec čitaš mi misli
Jedine probleme imam od nevoženja-akomulator.
Na godini kupujem Yamahu, samo zbog loše servisne mreže Kymcy u RH
Mrzim šarafit
Mrzim
zvonkec92:
A j****u ipak ništa od kymca sa 100 hiljada. Nema veze kupi ti još 5 skutera samo ih sve predstavi na forumu :headbang: :laughing9:
Deki.:
Nikad se nezna, možda trži netko sa foruma.
Ja ti radim 2tkm godišnje, znači za 41god bi bilo 100000
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju