Tehnički kutak > Garaža
Stara runnericaa
KMet:
Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
KMet:
Isao sam se provozat, mislim da vuce fals a i da karb nije nastelan bog zna sto. Znaci weber je 12tica i dizna 62 sa gianelli exttra i rolice 4.8g. Skuter do 20 koda se gusi onako trokelja i onda od 20 do 50 povuce i opet tu dolazi neka sitna rupa i dalje nastavlja do 85 po satu,do 80 dode lako onda tih 5 navlacenje sad nez sto je to jel fals il karb,moram pogledat i nez kolko mu smetaju te zute malossijevi federcici. Necu je vozit dok ne dode termostat i dihtunzi pa cemo onda vidit sto i kako
KMet:
--- Citat: KMet - 25 Ožujak, 2017, 16:06:23 ---Isao sam se provozat, mislim da vuce fals a i da karb nije nastelan bog zna sto. Znaci weber je 12tica i dizna 62 sa gianelli exttra i rolice 4.8g. Skuter do 20 koda se gusi onako trokelja i onda od 20 do 50 povuce i opet tu dolazi neka sitna rupa i dalje nastavlja do 85 po satu,do 80 dode lako onda tih 5 navlacenje sad nez sto je to jel fals il karb,moram pogledat i nez kolko mu smetaju te zute malossijevi federcici. Necu je vozit dok ne dode termostat i dihtunzi pa cemo onda vidit sto i kako
--- Kraj citata ---
Zaboravio sam rec da je i remen novi napravljeno nekih 120km na njemu pa mozda zbog njega
RunnerSukosan:
Il se gusi il trokira , ne moze oboje... Ako trokira imas previse goriva ,a ako se gusi znaci da imas pre malo goriva
Ako.imas zute samo ti kuplung bez veze klizi i pali zvono, inače serijski vario nije linearan pa ne trebas ni previse ocekivat. Provjeri smjesu na punom ,pola i cetvrt gasa. Fals mozes deo sprejom provjerit
KMet:
Da trokira, e da da pitam znam da je dosta ljudi tgbove linearne polutke uzimalo za aeroxice,jel piaggio ima linerane? A nista morat cu postelat karb i diznu i vidi fals di vuce. Hvalaa stari :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju