Ostalo > Svijet računala i mobitela

Virusi

<< < (3/4) > >>

dino_sk:
hvala Toyoti Jarun za ovaj a-squared  :icon_thumright: :icon_thumright:
skeniro s njim obriso i nema virusa vise
također ga koristim uz avast ciji sam fan vec godinama  :headbang:

scemby:
Moja frendica je imala isto taj tip virusa na msn-u i obicni antivir nije uspio obrisat ga i onda sam joj preporucio sljedecu stranicu za besplatno skeniranje i brisanje virusa iz kompa. http://housecall.trendmicro.com/

eladio:
avast ni malo ne volim, i opcenito takav software koji se svugdje zavuce i uspori sustav..  :angry7:

najbolji antivirusni je "pamet" i "znanje" , vec tada si prilicno siguran.. ..nakon toga neki mali manje poznati alat koji dobro radi "za svaki slucaj" i to je to  :laughing7:

Genesis051:
Koristim (i "uredno", godišnje, plaćam licencu) NOD 32, i uz njega, i "AD AWARE 2008" od Lavasoft-a, koji je besplatan za privatnu upotrebu, samo ga se "skine" s neta...

Toyota Jarun:

--- Citat: dino_sk - 07 Listopad, 2008, 20:01:51 ---hvala Toyoti Jarun za ovaj a-squared  :icon_thumright: :icon_thumright:
skeniro s njim obriso i nema virusa vise
također ga koristim uz avast ciji sam fan vec godinama  :headbang:

--- Kraj citata ---

Nema na cemu... :icon_biggrin: :icon_biggrin: ja takodjer koristim NOD32 i placam lincencu....zajedno s frendom....ali kad zagusti ipak je tu a-squared.... bio bi najbolji samo da ima tu aktivnu zastitu....ali stvarno ima najvecu bazu podataka...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju