Tehnički kutak > Tuning skutera

Vilica od Aeroxa na Speedfight 2

<< < (3/4) > >>

๖ۣۜMooZ:
nesto sam gledao i neki su pisali da se stup sa aeroxovog trokuta izbije i stavi od sf2, pa me zanima jel to moguce msm dal su sipke iste debljine ili je manja odnosno veca pa treba varit, trenutna vilica koja je na skut je kriva i volio bi je zamjenit za neku koja ce valjat

Tomi_ZG:
A kaj fali pežinoj vilici,ne tvojoj spiganoj nego općenito,taj mono arm je robustan i trajan,skuter je fino krut i upravljiv za razliku od klimavog runnerovog g#vn#,samo izdvojiš 500kn za neki štelajući amortizer i bok

๖ۣۜMooZ:
pa i nije bas trajan jer mi se radi male udubine na cesti skrivio i osjeti se kako vuce u jednu stranu kako u zavoju tako i po ravnom

Tomi_ZG:
Kod tebe onda nekaj ne valja u startu,vozio sam mono arm prek 20 hiljada(doduše na arei,al princip je isti) i to je neuništivo,vozio sam i Suhijevog pežu sa štelajućim amortizerom i to je vrlo dobro,a te priče kaj ljudi pričaju da ISPRAVAN mono arm zanaša,njima u glavi zanaša čini mi se

๖ۣۜMooZ:
eh da je ispravan bilo bi super, vilica je bila i ispravljana da bude donekle ravna, trenutno je u voznom stanju a kakva je bila da nepricam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju