Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Skuter video
vekyyy:
pa mogao je ic on 150 np.. ali kazem da je nizbrdica i to jako jebena... bog ga moj stalker po ravnom ide oko 100-110kmh... a po nizbrdici ide oko 120 a mogao bi i vise jer ga nezelim stiskat po nizbrdicama.. kao sto i kaze stara poslovica nizbrdo se i g#vn% tace
Demon:
--- Citat: Demon - 06 Listopad, 2008, 19:39:05 ---evo ovako otvoria sam ovu temu jer bia sam radia nesto tuninga za kineskog skutera pa sam stavia na you tube...na tom videu ima par slicica,top speed(voznaj po Malackoj) itd..pogledajte pa komentirajte(naravno tko zeli...) ;D ... :headbang:
--- Kraj citata ---
vidim da je tema dosta neaktivna pa samo bih nesto htia razjasniti u vezi uzbrdice i nizbrdice... pogledajte ponovo video i kad dodjete do 1:27 minuta trajanja vidi se malacka znaci vozia sam se prema njoj,tj to je bila uzbridca...btw prepostavljam da kad ides "gore" da se to kaze uzbridca?!
Mrle Mrki:
care svaka cast, ali na 1:27 stisnem pauzu i nemozes me uvjerit da je to uzbrdica, ako je to uzbrdica daj mi pistolj i propucat cu si oba koljena.
TO JE NIZBRDICA!!!!!!!!!!!
mhr-team:
sad sam pogledao video i to je očigledna nizbrdica, doslovno se vidi da te vuče prema dole, jedino ako nije neka "optička varka"...
koliko vidim skut je 125ccm, a 125-tica može ić maximala sa tim tvojim setupom 120 km/h realne brzine...
tak da to što pokazuje 136 te samo vara...
Demon:
--- Citat: Mrle Mrki - 07 Ožujak, 2009, 21:42:13 ---care svaka cast, ali na 1:27 stisnem pauzu i nemozes me uvjerit da je to uzbrdica, ako je to uzbrdica daj mi pistolj i propucat cu si oba koljena.
TO JE NIZBRDICA!!!!!!!!!!!
--- Kraj citata ---
ovako ti kazes da je to nizbrdica,a ja kazem da je to uzbrdica...uvatit cu kojij dan pa otic s motorom na malacku pa cu malo slikati i pokazati da je to uzbrdica...btw mislim da se nesmi pisati velikim slovima?! 8)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju