Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Skuter video
andy:
velikaa nizbrdicaaa :icon_tongue:
Demon:
--- Citat: andy - 06 Listopad, 2008, 20:12:57 ---velikaa nizbrdicaaa :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
kralju pitaj one sta voze po Malackoj jeli to uzbrdica ili nizbrdica..jer ocito ne vidis a ni ne znas,al u glavnom nemam te sta kriviti... 8)
neer:
ajde sta se prepirete tu sada ako ide neka ide 1526 meni svedno puca k...c za tudji motor iako nevjerujem da to ide 136 neki ljudi se strasno muce za 110kmh i sad da jedan kinez od 125 ccm ide 136kmh u tak sta ja nevejrujem..ako ide ja si sutra kupujem kinkija :hello:
Demon:
--- Citat: neer - 06 Listopad, 2008, 20:17:18 ---ajde sta se prepirete tu sada ako ide neka ide 1526 meni svedno puca k...c za tudji motor iako nevjerujem da to ide 136 neki ljudi se strasno muce za 110kmh i sad da jedan kinez od 125 ccm ide 136kmh u tak sta ja nevejrujem..ako ide ja si sutra kupujem kinkija :hello:
--- Kraj citata ---
a legende da kinkija :headbang: :headbang: ...ja sam doda ovu temu i reka da komentirate heh,al ti si kralj!...mada ima puno svjedoka dai de 136kmh al svjedno..i seerijski ide 95kmh al malo tuned parts i 136...btw di su kastelani?-
gun_rider:
Lol nemaš filter nego neku ćuning cjevčugu to sigurno daje baren 5ks :toothy12:
I o kakvom ti kompresoru pričaš i o kakvoj pumpi zraka? looool :laughing3: :laughing11: :laughing11: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju