Ostalo > Razne offtopic teme :)

Ukraden Speedfight 2 - Utrina, N. Tagreb

<< < (2/2)

Corector:
Ja jos nisam izgubio nadu, digli su jedan obiljezeni skuter, ispod prozora polukata u NZG-u, jednostavno su ga odnesli u kombi. Ako nista drugo, danas se dijelovi raspacavaju preko interneta, pa ce kad tad dolijati, a onda polako odmotavati klupko...

petarpan:
jedini je zajeb kak ces znati da je bas tvoj sic, il crna plastika il blok motora?
lako je s plastikama ak su neke specificne
jedino ak je amater sve bubne u kompletu...a onda treba i njega bubnuti

neugodan:
Ima mnogo toga oznake

gp_motori:
Ne računaj na muriju.... samo ako imaš veze je budu pronašli.... meni marnuli runnera nikom ništa, samo što se nisu počeli smijat vele oni meni svaki dan dobimo prijave za 2 skutera da su ukradena (svaki dan! to u rijeci bilo) i da pogledam iza zgrade možda sam zaboravio gdje sam ga parkirao.... nisu htjeli ni opis skutera uzet (bio je specifična rossi 46 replika sa puno prepoznatljivih detalja) ... samo knjižicu su htjeli....i nikom ništa..... Dok par godina nakon ja prodavao jednog runnera preko oglasnika i došla 2 sumnjiva lika gledaju oni broj šasije i tako to, na kraju rekli ništa hvala da su oni iz policije traže ukradeni skuter.....  to je sigurno ukradeno sinu od drota nekog....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju