Tehnički kutak > Tuning skutera

Kymco Super 8, trebam savjete

(1/2) > >>

Daniel13:
Imam kymca super 8 i trebaju mi savjeti sta se isplati uzet... Cista je serijala samo bez blokade i ide ravno oko 65 ali bi volio dobiti nesto na brzini. Sta se preporuca sta da stavim prvo auspuh ili variomat? Sta se uopce isplati i koje marke i modeli auspuha?

Dax:
Frend ima kymco s8 vec godinama,regan je tu na forumu,mozda se javi
Uglavnom ide skut ko zmaj,prvo je stavio leo vince tt,pa onda multivar i to je islo jako dobro 80 i malko vise,stavio je gus kit i 19 frgu nakon toga svega,ali problem je sa prijenosom kod kymca,i dalje ide 80-1-2-3 i onda prevrti,ali ubija do 80!
Tako da stavi neki spuh i multic i to je to!

Daniel13:
e super kad bi tolko isao bilo bi odlicno.... nego cuo sam dosta negativnih  stvari oko tog leovince tt auspuha pa me brine da se ne zeznem... a isto tako treba mi savjet dal da prvo kupim auspuh pa onda na ljeto variomat ili obrnuto jer trenutno imam para samo za jedno.

Dax:
Ja kazem sta on ima,e sad kakav je auspuh to neznam,imas dosta spuhova u tom cjenovnim rangu koji su cisto dosta da skuter prodise,a multivar ili neki drugi sport vario da po ljeti bude sto bolji na okretajima i da se lakse vrti

Toni46:
Auspuh ko auspuh, imam leo vince rr na aeroxu i sve je u redu, uzmi nesto tipa leo vince zx i to je to

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju