Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Skuterima na Balaton
SF2 Freak:
Ovo je bila avantura za pamcenje.
To ti je zato kaj si nam se smijo dok smo se Darac i ja na parama vozili , pa je pzra na kraju otegnula papke.
To uopce nije ugodan osjecaj, mislim lako je dok znas da netko kraj tebe ima pun tank al da sam solo bio e bome pucali bi zivci.
Da da samo francuska artiljerija radi bezprijekorno :headbang: Piageki su se raspali po pola dok Francuz siri svoja krila.
Puru si mogao sloziti puno prije da si slusao. Ali savjete od BRACE stavio si ispred savjeta iskusnog majstorskog-fuš tripera. I svrstao me kao Jockera sa klupe.
Ocekujem slikeeeeeee :P
Sada rope znas pod sjedalo osim kriznog i bakrenog kabla moras imat i znirance :headbang:
Jos jednom ponavljam vrhunski trip. Zabava je zaharantirana bila u startu odmah a to smo i dobili.
dacerovs:
--- Citat: dino73n - 27 Srpanj, 2019, 13:56:09 ---
--- Citat: dacerovs - 27 Srpanj, 2019, 13:19:48 ---
--- Citat: dino73n - 27 Srpanj, 2019, 13:18:05 ---Skinute centralne nogare ukazuju na to da je elektropokretac odradio svoje :)
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
--- Kraj citata ---
Hehhe tako je, hoces li pogodit kako su ga upalili?
Zasad ti ide hahah
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Evo prije nego procitam sta je pero napisao pokusat cu pogoditi da je na guranje. Zaglavis nesto u zvono i lamele i gurnes :)
--- Kraj citata ---
Sent from my iPhone using Tapatalk
Corector:
Vidi slike kako se pali ajnspric :laughing6: :laughing9: :toothy12:
Bila bi stvarno sramota da se pored nas trojice nesto ne moze ponovno upaliti na Drumu :D
A noc prije smo upalili jednog Nrg purejeta na pjesackoj stazici kojem se 99% zacepio filter benzina.
Suhi znam ja kako je to, ja sam vidio da imamo 1km do ulaska u grad, reko opusteno, ali mene to vise ne jebe, sta mislis koliki sam trebao imati pressing kad sam picio Bugarskim autoputem 80km na rezervi hahahah i onda pred kraj vidis da imas jos 15km :D
Al imao sam ja crijevo u steku, reko ak ce trebat benge nije problem i otisao bi i donesao u flasama kaj....
Jebiga sad je bila prilika da napacamo remen dok sam bio lud, tko bi normalan isao pacat remen Fantom bokte. U teoriji bi taj ljepljivi secer morao povecati grip remena, ali teorija je cesto kurcina, isto kak je u teoriji purejet najvece smece od skutera.
Ovim putem apeliram da se Suhom smjesta ukine BAN sa SvetaSkutera jer je ubio brasno u vasoj teoriji s pacanjem remena, u to smo se sva TROJICA uvjerili da remen jos vise klizi.
I njegova peza od 50ccm je isla 100gpsa!!!
A njegova genijalna metoda opaljenja ce vam sigurno koristiti jer ce te ostvariti bolje performanse kada izvadite anlaser i bendix i maknete deklo s kurblom i tako olaksan skuter upalite sa šnjurom iz patika!
PchelaUbica:
j**** vam lebac bolesni. Svaka cast momci !
Ovo je stvarno ekstremno
dino73n:
Pa da vjerujem da bi nov i ne podlozen sajbicama remen uspio upaliti na guranje. Ili kombinacija guranja i rucnog pomaganja na magnetu samo da jednom savlada kompresiju.
Ali bilo kako bilo svaka čast na kreativnosti. Uglavnom došlo je se kući.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju