Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Skuterima na Balaton

<< < (3/20) > >>

balki:
(meni centrala firme u kojoj radim 9g u Budimpesti ::))

ditek:
Ja sam 2 puta bio u budimpesti i na balatonu (van kupačke sezone pa nije zive duse bilo) ali busom pa bi mi sad bilo fora otic na 2 kotaca :D cini mi se taman đir ovako za ubit ljetni dan i vidit malo svijeta.
Jos sad kad sam izvadio uljnu pumpu sa SRke sam dobio dodatni vjetar u leđa  :glasses9:

Nek je tema pokrenuta pa cemo polako izdogovarat do ljeta, nije zurba :)

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: Tomi_ZG - 06 Ožujak, 2017, 21:20:11 ---
Slično je kad i u srbiju dođeš,imaš da variš ceo dan  :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

istina, cestarina za motor od Lipovca do BG-a je 2 evra, a paklo crvenih cyyyka je 2,50 evra  :icon_biggrin:  ekipa i ja ćemo uvijek odabrat Srbiju za đir, Mađarska nam nikad nije bila privlačna i zanimljiva, bili smo samo jednom u Harkanyu na bazenima i svi smo došli do istog zaključka; Dragane i Milice su definitvno napetije od Eržika i Zsofia  :glasses9:

prie 2 godine sam imao roadtrip po srbiji, prvo sam po BG-u tražio Cvijanovićevu ulicu (tamo su nekad živjeli čika Kure,Pinki i Švaba), nakon bezuspješne potrage nastavio za Barandu, natočio R6 na pumpi gdje je Batuška prao šajbe i nažalost nisam vidio ni jednu rodu :confused5:

luka.ck:
Kiza, jeste posjetili dule pacova i ostalu ekipu?😀😀

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: luka.ck - 07 Ožujak, 2017, 10:58:43 ---Kiza, jeste posjetili dule pacova i ostalu ekipu?😀😀

--- Kraj citata ---

haha ništa od Duleta, al sam vidio nekog lokalnog cugera u kroksama ispred prodavnice koji bi bez beda mogao proć pod Raku  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju