Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera 70 malossi

<< < (2/5) > >>

RunnerSukosan:
Onda ti ljudi nemaju pojma o tome sto pričaju... Kolicina ulja se isključivo podesava na uljnoj pumpi ,a karb ima jedino veze sa smjesom (ispareno gorivo i zrak).

Tomi_ZG:
Netko ti je hrpu pi*darija napričao,kakvo nedovoljno podmazivanje sa serijskim karbom,reci tim ljudima da smanje drogu,uz to ne postoje nikakvi "ojačani" lageri radilice,a pogotovo semerinzi,isto tak ni jača vodena pumpa,jedino ak nije ugrađena vanjska električna kaj sumnjam

Gil70:
A cuo sam tako samo nezz jeli istina,znaci nije.
S takvim dijelovima sam uzeo motor pa nezz sta se moze a sta ne.
Mozete li mi reci sta bi dobio kada bi namjestio fino karburator,vecu-manju potrosnju,na brzini?
Hvala svima na odgovorima.

RunnerSukosan:
Bas me zanima sto bi sve bilo unutra kad bi se raskopa taj motor jer kad ti netko kaze pojacano,racing i sportski odma znas da previse se#e i da pola toga nije unutra (ne govorim tebi neg onome tko ti jr napricao te nebuloze).

Pa kad bi namjestio karburator dobio bi najmanju potrosnju uz najvece performanse (kad kazem najmanju ne mislim da ce trosit po litre i ubijat nego najmanju potrosnju koja je moguca s tim setupom).
Svi preporučuju 19 karb na SR tkd nek ti bude to u podsvjesti.

Jesi ikad stelao karb?

Gil70:
Nebi ja stelovo karb. iman to susjeda koji radi s motorima,a i ja sam prvo kad sam cito po internetu shvatio da bi trebalo 19 karb,ali da se moze i ovaj nastimat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju