Ostalo > Motocikli
KTM 690 sm
biobel:
--- Citat: caras - 24 Veljača, 2017, 15:12:46 ---I jedan prijedlog ...pogledaj mozda Smc-a 690...meni osobno puno ljepsi od ove Vrane al opet ako je tebi ok :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Sto se mene tice ja sam 2m tako da bi mi trebo bit taman visok :toothy9: , a neznam iskreno trebam motor za grad i da mogu bacit djir otvorene ceste, nexus mi je odlican sve 5 ali kad nemam papucicu da saltam dosadan za popizdit.... Gledo sam smca kao i sve druge ali ljudi nisu normalni .... Bas smo "RVATI LEVATI" narod koje ljudi cijene oce nisu normalni.... ugl. iduci tjedan imam cash money pa cu im fino po ciganski spustat cijenu :binkybaby:
caras:
Nabaci koju sliku i pohvali se kad kupis... odlicna je stvar sta ti motori tvornicki imaju anti hoping kumplung...vidit ces zabave kad to otkrijes...jedna ili dvi nize i lagano zadnja kocnica a guzica plese po cesti i gume skripe....
biobel:
Naletih na ovog dukea danas bas... ista kilometraza http://www.njuskalo.hr/enduro-cross-motori/ktm-duke-3-690-oglas-19534804 jedino me muci ovaj auspuh nekako me strah sa njim na offroad. Jel se da kako druga spulja staviti da ide na guz sa strane?
caras:
Dobar je Duke...a za auspuh ne znam :dontknow:
RodrigoBorgia:
Nes valjda Walkera glumiti da se bojis za auspuh :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju