Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Piaggio nrg dd senzor temp
Dax:
Ispustis vodi na crijevu kod magneta,vratis natrag,sve stegnes,sipas antifriz i kad bude vode pred kraj posude otpustis seraf na glavi za ozracivanje i pustis da izade antifriz dok god ima mjehurica iliti zraka,zatvoris ozraku,upalis motor i kad se ugrije na radnu temperaturu ponovis postupak sa ozrakom na glavi dok motor radi,to mozes napraviti i nakon kratke voznje da budes siguran da zraka vise nema,nebi smjeo imati niti malo zraka kad opustis ozraku,to znaci da je sistem dobro ozracen
kova:
Senzor ti je sto posto otisel
tinizg01:
hvala svima,hvala na opisu ozracivanja i savijetima, moram kupit novi i zamijenit pa cu vidjet oce onda radit normalno.
smuchac:
Pozdravljam. Imam sličan problem. Kolega mi održava skuter,ja nemam praksu čačkat iako sam vičan tome,prošao sam s Tomosima šarafljenja i sve živo al eto ne diram se više...
Dakle,temperatura na mom nrgu žmirka samo prva i posljednja crtica uvijek i kad je hladan i kad je vruć. Kolega je gledao i kaže spoj je ok,čak je i senzor stavljao novi ali nema promjene. On tvrdi da je problem u tabli jer da je to već viđao i da treba neki elektroničar pregledati tablu. Ja mogu omski eventualno ispitati vezu senzora i table jer on nije to napravio pa da vidim ima li prekida negdje. Mogu i tablu odraditi ako je to neki common kvar jer to mi je i struka,ipak sam elektrotehničar/elektroenergetski tehničar. Zanima me samo jeste li čuli da kvar zna biti i u tabli. Hvala!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju