Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera Runner 50 SP
RunnerSukosan:
Jel imas gileru sa novim satom? Ako da onda ti je odstupanje max 2kmh moguce i manje.
A daj mi kazi jel ti rusi okretaje? Najbolje snimi video jer pretpostavljam sto te muci. Ja bi rekorda vrtio na nekih 9800-10000okr. Isto tako ako imas crne malossi oprugice stavi njih umjesto bijelih.
darko.supercar:
Jest, kod mene je 2014 redesing, on meni vrti nekih 9300 ja mislim jer nisam ni pratio obrtaje. U startu nabije nekih 10000 koliko znam iskreno da ti kažem nisam ni gledao. Oticu sad snimiti video i probacu lakše rolnice pa cu vam javiti
darko.supercar:
Danas sam stavio 3 komada 4.8 grama i 3 6.3 grama i zadovoljan sam. Nabio sam 95 kroz kraću ulicu, ali moze još ja vjerujem do 105, nisam imao vise puta da ga probam
darko.supercar:
Ne znam sad da li da vozim ovako na razlicim rolnicama ili da uzmem 5.5 grama 6 komada?
Gilera_50:
--- Citat: darko.supercar - 11 Veljača, 2017, 23:24:30 ---Ne znam sad da li da vozim ovako na razlicim rolnicama ili da uzmem 5.5 grama 6 komada?
--- Kraj citata ---
Uzmi od 5.5 gr 6 komada jer ovako miksajuci razlicite tezine mozes samo stvarati opterecenje na osovinu radilice i napraviti belaj,to mjesanje mozes samo raditi da oprobas koje ti pasu iako se ni to bas ne preporucuje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju