Tehnički kutak > Styling skutera
Iskustva s najnovijim ledicama za glavna svjetla
skoda90:
A ono cuju se i malo vibrira far al to cu rijesit,vidi se pun k bolje.sve je super oavjetljeno sutra cu malo stimat tj spustit da nize baca pa vidit kk ce biti sa dugima.
Poslano sa mog F3111 koristeći Tapatalk
robyakarider:
--- Citat: robyakarider - 15 Veljača, 2017, 21:37:50 ---onda ćori po noći :icon_biggrin:
ja naručio ove
http://www.ebay.co.uk/itm/Philips-150W-20000LM-H1-LED-Headlight-Car-Conversion-Bulb-Beam-Replace-Halogen-/272479886190?
75W led, to ima da ubija ljude po cesti :toothy12:
--- Kraj citata ---
stigle i moje
dobro izgledaju, i troše oko 23W :icon_biggrin:
svijetle lijepo ravnomjerno, probao sam ih samo u leći na prazno, sutra ih bacim na auto da vidim
ventilator se relativno dosta cuje, to je ionako nebitno :)
btw uredno rade na 10V, isprobao na praznom akumulatoru
Rox-Rab:
Ja sam si isto gledao takve slicne na kraju sam se ipak odlucio uzeti bez ventilatora, dal ste imali mjesta za vratit natrag zastitu zbog velicine ventilatora i tog zadnjeg dijela?
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
robyakarider:
aerox ionako nema poklopac, ali me strah da ce dirati nosac hladnjaka, ce biti flekserica u igri :icon_biggrin:
na autu nisam isprobao, ali na knap je, lako da cu morati busiti poklopac
Rox-Rab:
--- Citat: robyakarider - 04 Ožujak, 2017, 21:09:56 ---aerox ionako nema poklopac, ali me strah da ce dirati nosac hladnjaka, ce biti flekserica u igri :icon_biggrin:
na autu nisam isprobao, ali na knap je, lako da cu morati busiti poklopac
--- Kraj citata ---
Mali ispravak,ovo sam si narucio za auto jos su u dolasku, na roxu sam jos davno bio uzeo taj jedan sa ventilatorom i nije mogao stati zbog kilera onda sam radio nove nosace za kiler itd itd.... Na kraju je izgorio jer mu nije bila dovoljna struja,bila je preslaba, tad sam je bacio u smece i vratio balonku ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju