Tehnički kutak > Styling skutera
Iskustva s najnovijim ledicama za glavna svjetla
Corector:
Ovi koji imaji Elfrog ledice, isto tako nece proci. Nije bilo moguce proci s Mercedesom Vitom.
balki:
Nema after market LEDice koja će proći uviđaj ili vještačenje ako se zakače na to da se ne zavaravamo. I sve druge "preinake" koje mi zovemo tuningom mogu biti isto tretirane i donijeti iste posljedice- osobito na sklopovima upravljanja, ovjesa, kočenja, motora... i moramo biti svjesni toga. Ako osiguranje mora npr isplatiti veću štetu sve češće će prvo provjeriti dali ima osnove za eskiviranje.
KEEWAY:
ja na runneru 50 imam neke H8 zarulje (dugo i kratko) svijetle nikako pa sam narucio s aliexpressa neke led sa ventilatorom, svijetle odlicno al jbg, za tehnicki vratim h8 da nebi bilo "riješi to pa dođi opet" ipak sam od grada udaljen 30+km
zaustavila me murja dosta puta al nikad nisu nista rekli mi za svjetla :drunken_smilie:
balki:
Nije to poanta jel cemo platit kaznu il se svercati. Poanta je da nakon nesrece sa skupim i teskim posljedicama traze dlaku u jajetu i da moramo bit toga unaprijed svjesni jer nas moze brutalno kostati.
Tomi_ZG:
Balki mene ovo uopće ne čudi u ovoj Africi sa strujom,uskoro će proglašavat tehnički neispravnim vozila koja imaju gumene umjesto tepiha od tkanine,a možda i one koji imaju aftermarket radio umjesto originalnog,samo da bi kockastoglave Rvatne koje donose te zakone spremili dodatne pare u džep
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju