Tehnički kutak > Styling skutera
Iskustva s najnovijim ledicama za glavna svjetla
ajlavsrku:
Jesi ovo led stavio ili? Meni dosa set koji nevalja poludia samsan bia pa nisan tia opet uzimat,a prijateljica mi je stavila u golfa s lecom led s ebaya,pa to je betlehem kako svjetli!
lukazikaovic:
sta se ledica tice.. svitle stvarno brutalno mogu rec da nema neke razlike duga ili kratka svitla.. Namistija san da mi kratko na runneru uvik svijetli tako da kad upalin duga gore obe "zarulje" i nema neke osjetne razlike.
Jedini problem je sta se ne mogu dovoljno spustit doli da ne smeta ekipi iz suprotnog smjera. iako je zavidana ona vida do kraja i dalje previsoko bacaju tako da ce vjerojatno halogenka ici za kratko a ledica za dugo.
firkefica:
fora je u tome sto ledice nisu namjestene za kut svjetlosti kroz far-lecu
ja sam za h8 ledice dao 700 kuna i svijetli savrseno jer su dobro rasporedene
ajlavsrku:
--- Citat: lukazikaovic - 16 Travanj, 2018, 17:27:48 ---sta se ledica tice.. svitle stvarno brutalno mogu rec da nema neke razlike duga ili kratka svitla.. Namistija san da mi kratko na runneru uvik svijetli tako da kad upalin duga gore obe "zarulje" i nema neke osjetne razlike.
Jedini problem je sta se ne mogu dovoljno spustit doli da ne smeta ekipi iz suprotnog smjera. iako je zavidana ona vida do kraja i dalje previsoko bacaju tako da ce vjerojatno halogenka ici za kratko a ledica za dugo.
--- Kraj citata ---
Kad sastavim far javim se ako ces skidat tu h11 mozda trgujemo ;D
lukazikaovic:
evo malo usporedbe radi
imaju li smisla duga uopce :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju