Tehnički kutak > Styling skutera

Iskustva s najnovijim ledicama za glavna svjetla

<< < (26/60) > >>

Corector:
Ako novi F12 ima stvarno H8 zarule onda je to super. Za svaki slucaj napravi provjeru ako nosi 100% siguran.

I slobodno si stavis 2 ledice jer imas dovoljno struje na raspolaganju. Provjeri jel imas dovoljno mjesta jer su ledice duze od obicnih H8 za 2-3cm.

anton_VXR:
za VXR-a bi ove pasale na prednji far ili?

https://www.ebay.com/itm/351917672334

ajlavsrku:
Novi vxr ima h8,stari h7 kratko i h1 dugo,a tamni far stariji runner je h8 a koji pase i h11
Ja sam narucia h7 72w za vx jer san vidia kako svitle na autu  koji je prije toga ima halogenku h7 55w ka i ja sta trenutno imam u faru,to je nebo zemlja razlika,izasle su me 10 eura na ebayu cekam da stignu

Josip:

--- Citat: ajlavsrku - 20 Listopad, 2017, 02:56:55 ---Novi vxr ima h8,stari h7 kratko i h1 dugo,a tamni far stariji runner je h8 a koji pase i h11
Ja sam narucia h7 72w za vx jer san vidia kako svitle na autu  koji je prije toga ima halogenku h7 55w ka i ja sta trenutno imam u faru,to je nebo zemlja razlika,izasle su me 10 eura na ebayu cekam da stignu

--- Kraj citata ---

Ajde onda kad stignu i kad to namotiras stavi koju sliku prije vs poslije tj halogen vs led na istom mjestu po mraku da se vidi razlika, pa da imamo materijala i u segmentu rasvjete  :icon_thumright:

Ako ti, naravno, to sve sta sam napisa ne predstavlja problem :glasses9:

anton_VXR:

--- Citat: ajlavsrku - 20 Listopad, 2017, 02:56:55 ---Novi vxr ima h8,stari h7 kratko i h1 dugo,a tamni far stariji runner je h8 a koji pase i h11

--- Kraj citata ---

znaci kratko da uzmem H8/H7, a dugo da uzmem H1?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju