Ostalo > Motocikli

Yamaha R3

<< < (5/7) > >>

The Nightrider:
Ako tako nastaviš začas ćeš imati 50 postova  :toothy12:

avr freak:

--- Citat: LukaSokol - 09 Veljača, 2017, 23:00:42 ---
--- Citat: kos7 - 09 Veljača, 2017, 22:57:02 ---u rubrici trznica pod razno stoje procjene.... da treba citat

--- Kraj citata ---
Halo, kolumbo, kako da ja vidim neke rubrike foruma kada su "pravila" 50 postova da mozes nesto vidjet
Presmijesno, pisi tamo ako imas sta nadodat, ovo je tema za yamahu, tnx adminu za premjestanje teme  :notworthy:

--- Kraj citata ---

HALO TEBI KOLUMBO, otvori si pravila i čitaj, radi takvih ko ti i je sve tak.
Ako piše da ne možeš prije 50 postova vidjeti rubriku oglasi onda ih ne možeš vidjeti i gotovo,
prvo nisi pročital pravila, drugo temu nisi postavio u dobar podforum i treće još se tu svađaš
umjesto da zašutiš i priznaš grešku. Pokreni neki forum i vodi ga, na kaj bi to ličilo da nema reda.
Ljudi dolaze, regaju se i onda bi samo prodavali. Tome mjesto nije na forumu a pošto je cijela
sekcija odvojena nemaš čemu prigovarati. Ljubo je svoj dio odradio i stavio je tamo gdje treba biti.

Corector:
Kolumbo mnogo ti je lijep motoric samo ne mogu da presutim misljenje koje slobodno mozes otpisati u djubre; prednji teleskopi mu dodju kao na skockanu zemsku ribarske cizme. Ali vjerujem da obavlja funkciju.

Jbt ima vas dosta koji ste prosle godine vozili skuterce od 50ccm, a sada motorice po tristotinjak kubika, lepo znas kako  :glasses9:

LukaSokol:
Evo mali update na temu  :icon_biggrin:
Stigao mi tank protector koji sam narucio preko aliexpressa, placen je 18 dolara (free shiping) i sasvim sam zadovoljan (Slika je od protectora losa jer sam slikao frendu s onom sugavom kamerom na messengeru pa sam sliku samo skinuo sada da postavim u temu, neda mi se ic u garazu norm slikat  :sad3: )

Jucer sam narucio rucke, trebale bi doc u roku mj dana, ugl krace su od seriskih i puuno ljepse od onih odvratnih seriskih, placene su 20 dolara
Takoder sam narucio mrezicu koja prekriva ispod cijevi od auspuha, dolje ona rupa, ugl stavit cu sliku pa cete vidjet, ugl ta mrezica iskreno ne izgleda mi bas obecavajuce da je nesto ekstra kvalitetna, ali vidjet cemo, ugl ne vidim svrhu prekrivanja sa mrezicom cijevi od auspuha ali vjerojatno zbog izgleda jer fakat je malo previse praznog prostora ostavljeno dolje

Osim kratkog nosaca tablice drugo nista vise ne planiram stavljat na motor, ali to ce malo pricekat, u pon ode 500 kuna za ljecnicki i 3000 kuna za a2  :toothy9:
Do sljedeceg update-a, Lp

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

Toni46:
Lijepo lijepo :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju