Općenito > Propisi

Vožnja skutera bez vožačke

<< < (3/3)

RodrigoBorgia:
Samo voziš, cca 8h mislim...oko 3000kn sa liječničkim

kawasakiz1100:
Ako je tako onda odlično...i sto je najbolje ljecnicko mi jos traje  :headbang:

RodrigoBorgia:
Mislim da mora biti baš za A kategoriju, ali provjeri to još.

biobel:

--- Citat: kawasakiz1100 - 07 Veljača, 2017, 13:31:06 ---Imam skutera 150cc i položeno B za auto...zanima me kolika bi kazna bila kada bi me zaustavilo i dali bi mogao proći bez kazne :glasses2: ps:skuter je registriran i ispravan i kaciga obavezno.

--- Kraj citata ---

U istoj sam situaciji kao i ti bio dok me nisu zaustavili, onda kazna za kategoriju 2000kn + ne nosenje prometne,dokumenata,voznja po nogostupu itd...sve skupa neka svotica od lipih 600e ,ako glumis baju onda ce ti vjerojatno sve pokusat nasaditi sto god mogu,ukoliko nisi kaznjavan do sada vjerojatno ce ti sudac oprostiti, ali drugi put vec teze.... :toothy12: Men pandur lipo reko, da si vozio normalno nebi te ni dozivio kad imas kacigu i regan skuter....  :toothy11:

gp_motori:
Kazna je ista kao vožnja bez vozačke dozvole... neznam točno koliko sad iznosi... pišeš žalbu i onda ideš kod suca koji ti može smanjiti ako želi, i onda taj manji iznos ako uplatiš odma (7 dana) bude samo trečina te cifre.
Svakako ne ispalti se, uvjek biti u strahu od policije da te ne zaustave, jer pisat če ti kaznu SVAKI PUT. Ja sam sa 16g imao položeno za 125, a vozio sam VESPU px 150 koja je sporija od obične otvorene pedesetke, i redovno dobijao kazne.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju